Lussing i motionscenter gav fængsel

Diskussion mellem motionister førte til, at tidligere voldsdømt smækkede en flad

07. maj 2019, 14:51
Foto: Morten Marboe

FREDERIKS Et intermezzo i Alhedens Idræts- og Kulturcenter 13. februar har nu fået en konsekvens for en 27-årig lokal mand.

Ifølge anklageskriftet stak manden ved 16-tiden en anden mand en lussing i træningscentret. Det var en udløber af en diskussion mellem den 27-årige og to andre mænd.

Under retssagen i byretten vidnede den voldstiltalte, offeret og tre vidner. Den 27-årige nægtede sig skyldig i at have begået vold. Han afviste at have slået på den anden mand men indrømmede dog, at han havde givet ham et skub i brystet. De to mænd forklarede, at den 27-årige havde slået. To kvinder, som også overværede en del af optrinnet, fortalte, at de havde set en fysisk konfrontation, som havde medført, at offerets briller sad helt skævt.

Efter overfaldet blev offeret tilset af lægevagten, som noterede i journalerne, at patienten havde et lettere hævet kind.

Alt i alt vurderede dommeren og de to domsmænd, at den 27-årige havde stukket en lussing i henhold til voldstiltalen. Den 27-årige mand er tidligere dømt for blandt andet grov vold og frihedsberøvelse. Karakteren af den aktuelle sag og den tidligere kriminalitet forhindrede, at manden skulle slippe med en betinget straf med samfundstjeneste, mente dommerne. Han fik derfor 30 dages ubetinget fængsel, og den dom har han modtaget.