Kølige rosévin og hotte titler i Karup

Litteratur og lækkerier kommer til Karup Kultur- og Forsamlingshus den syvende maj. SuperBrugsen præsenterer sommerens rosévine

03. maj 2019, 08:45
Hvilken rosévin foretrækker du? Den syvende maj er der i Karup smagsprøver på rosévin og litteratur. Foto: Arkivfoto

Karup Hvilke rosévine egner sig bedst til den lette sommermad? Hvad skal du servere for dine gæster, når foråret banker på? Hvad er bedst i et køligt glas en varm sommeraften på terrassen?

Det og meget mere kan du blive klogere på, når Nicolai Groth, uddeler i SuperBrugsen i Karup, præsenterer sommerens dejligste rosévine. Karup Kultur- og Forsamlingshus sørger for, at der følger en lækker omgang tapas med til vinene.

Mellem vinene giver to bibliotekarer fra Viborg Bibliotekerne smagsprøver på litteratur, som du bør kaste dig over næste gang, du mangler en god bog til natbordet eller sommerferien. Viborg Bibliotekerne anbefaler bøger, som kan være en inspiration for alle. Det er nemlig bøger med handlekraftige hovedpersoner, der tør vove springet og gribe efter mulighederne.

Det bliver to afvekslende timer med tre gange smagsprøver og to gange litteratur.

- Tag forskud på sommeren og deltag i dette arrangement, som er et forbilledligt samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne, Karup Kultur- og Forsamlingshus og en privat virksomhed som SuperBrugsen i Karup, opfordrer Peter S. Nielsen, der ligesom i 2018 er koordinator for eventen Litteratur og lækkerier. Han glæder sig over konceptet, der foregår i flere af Viborg Kommunes oplandsbyer, og som han oplever som et kulturelt sammenskudsgilde, hvor hver aktør gør det, de er bedst til.

Karup Kultur- og Forsamlingshus lægger hus til arrangementet. Billetter sælges via viborgbib.dk og i SuperBrugsen i Karup.