Spørgeskema afslører gode kræfter i Skelhøje

29. april 2019, 08:29
Godt 20 var mødt op til Trivitas generalforsamling, hvor der blev fortalt om den spørgeskema undersøgelse, der er blevet lavet i Skelhøje. Foto: Kate Nielsen

Skelhøje I forbindelse med foreningen Trivitas generalforsamling fortalte Kate Nielsen, Trivita, om resultatet af den spørgeskema undersøgelse, som foreningen har lavet blandt alle Skelhøjes borgere. Hvad ønsker Skelhøje borgerne egentligt?

Omkring 1/3 af byens borgere havde besvaret spørgeskemaet, der derfor tegner et godt portræt af Skelhøje.

- Der er flere kræfter i Skelhøje, end vi tror, konstaterede Kate Nielsen blandt andet. Langt størstedelen af besvarelserne gav udtryk for, at Skelhøje er en god by med tryghed og sammenhold, som man vil anbefale andre at flytte til:

- Her er ro. Det er en naturperle og et godt sted at vokse op, Mange har vilje og kræfter til at gøre noget godt for byens trivsel, var blandt de kommentarer, som Kate læste op.

Ifølge spørgeskemaet er der ønsker til forbedringer af byen. Her blev for eksempel nævnt en bedre legeplads, trafikdæmpning på Dollerupvej og generel byforskønnelse. Trivita har efterfølgende hængt spørgeskema kommentarerne på Købmandsgaardens opslagstavle. Trivita opfordrer til, at man skriver sig på den sag, man gerne vil gøre noget ved.

Valgt til bestyrelsen blev Kate Nielsen, Kim Steffensen, Frank Henriksen, Birgitte Steenbeck og Jens Bernstorff Schrøder.