Vi spiser sammen i Skelhøje – og du er inviteret!

18. april 2019, 15:56
»Viborg spiser sammen« foregår på Skelhøje Købmandsgaard den 30. april.

Skelhøje Fælles måltider hjælper til at skabe fællesskaber. Derfor dækker Kulturselskabet, De Frivilliges Hus og Viborg Bibliotekerne op til en ny omgang fællesspisning og hyggeligt samvær. Denne gang i Skelhøje Købmandsgaard den 30. april.

Skelhøje Købmandsgaard er både købmandsbutik, café og meget mere. Og så er det et helt unikt sted, hvor lokal trivsel og omsorg går hånd i hånd. Købmandsgaarden er nemlig en socialøkonomisk virksomhed og kan her i 2019 fejre sin fem års fødselsdag. Til dagligt drives stedet af en købmand, en del fleksjobbere, elever fra Handelsskolen og fra Havredal Praktiske Uddannelser samt af rigtig mange lokale frivillige.

Hvad en socialøkonomisk virksomhed præcis er, vil Knud Gaarn Larsen, formand for Foreningen Skelhøje Købmandsgaard fortælle lidt mere om til gæsterne rundt om bordet på selve aftenen.

Spisebilletten koster 40,- pr. person, og man kan købe drikkevarer i caféen eller medbringe selv. Billetter købes på www.viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune. Der er begrænset deltager antal.