Klar til Åbningsmatch på heden

12. april 2019, 11:20
1 af 3 Baneejer Henning Filbert med sønnen Christopher og næstformand Steen Sørensen foran de svedende frivillige i Hedens Golfklub. Den nye terrasse har fin udsigt til hele golfbanen. Foto: Jette Lynge Jensen
2 af 3 De flittige frivillige knokler på, så terrasse og golfbane er helt igennem klar og præsentabel til åbningsmatchen. Foto: Steen Sørensen
3 af 3

Grønhøj Den sidste uges tid har det været perfekt vejr til udendørs arbejde. Solskin og det er hverken for varmt eller for koldt. Udenfor klubhuset i Hedens Golfklub er hårdtarbejdende golfere ved at lave en ny terrasse. Der graves, køres trillebør, bæres og svedes. For den nye terrasse skulle gerne være klar til åbning af sæsonen med Filbert Group Åbningsmatchen lørdag den 13. april.

Efter at Henning Filbert som den nye ejer af golfklubbens arealer har indgået en ti årig aftale med Hedens Golfklub, har stemningen været præget af fornyet tro på klubbens fremtid og det har skabt energi og pustet nyt liv i fællesskabet. Nye borde-bænke sæt er indkøbt til terrasserne og en splinterny kaffeautomat står klar i klubhuset. Og derfor knokles der lige nu med at gøre banen og klubhuset klar til næste weekends spillere og publikum.

Der er i skrivende stund tilmeldt 53 matchdeltagere, og næstformand Steen Sørensen forventer at flere vil tilmelde sig hen over weekenden. Ældste tilmeldte deltager til matchen er 86 år. På grund af banens størrelse og udformning er der et maximum på 64 matchdeltagere, og der plejer at være rift om pladserne.

Henning Filbert er ikke selv udøver af gentleman sporten, men han viser sit tydelige engagement i klubben ved at sponsorere åbningsmatchen med flotte pengepræmier til vinderne. Og der skal nok blive kamp til stregen, for hovedpræmien er en uges sommerhusophold i Skagen, som udtrækkes mellem vinderen af henholdsvis A og B rækken.