Medejere søges

11. april 2019, 07:56
Ejendomsselskabet Volden 2 ApS inviterer til åbent hus og udbyder yderligere 15 andele i købmandsbygningen til salg. Foto: Privatfoto

Skelhøje Købmandsbygningen i Skelhøje, der huser Skelhøje Købmandsgård, fremstår nu måske endnu flottere, end da den blev bygget for 100 år siden. I forbindelse med udskiftningen af det meget slidte tag, er købmandsgården ført tilbage til sit oprindelige udseende med små flotte kviste og røde, klassiske teglsten. Samtidig er tagetagen blevet isoleret op til moderne standard og første salen smukt indrettet med køkken og to store, rummelige mødelokaler. Det hele er udført i de bedste materialer, der passer til huset.

- Med sådant et flot hus lige på Hærvejen og centralt i det naturskønne Skelhøje, er det på tide at spørge borgerne, om ikke flere vil være medejerne, siger Poul Bækbo, formand for købmandsbygningen og ejendomsselskabet Volden 2 ApS. Han tilføjer, at der derfor nu åbnes op for, at nye andelshavere kan melde sig på banen og være med til at sikre bygningens fortsatte beståen til gavn for byens eneste aktive butik, Skelhøje Købmandsgård.

Der vil den 24. april blive holdt åbent hus, hvor mulige nye andelshavere kan bese bygningen. Poul Bækbo håber, at mange interesserede vil dukke op. Kunne du være interesseret, er du velkommen til at kontakte Poul Bækbo eller Søren Nørgård.

En andel i bygningen koster 4000 kroner.