Generalforsamling i IFK

04. april 2019, 08:12
Peter Normann Jensen modtog IFK Plaketten for sit solide arbejde i IFK. Foto: Villy Jensen

Karup Idrætsforeningen for Flyvestation Karup (IFK) har netop afholdt generalforsamling på KFUM Soldaterhjem.

IFK er fortsat en af de største idrætsforeninger i forsvaret med ca. 1400 medlemmer og startede året 2018 med at blive næstbedste idrætsforening for andet år i træk i april ved Dansk Militær Idrætsforbund (DMI) repræsentantskabsmøde.

- I 2018 har vi faktisk gjort det endnu bedre og hentet 19 medaljer mere end i 2017. En hurtig sammentælling viser

det blev til 23 guld, 25 sølv og 20 bronze, fortæller Ole Johnsen, der er kontaktperson i IFK Karup.

Der var genvalg til alle i bestyrelsen på nær en, der ønskede at udtræde før tid. Dette gav plads til Kommandørkaptajn Jan Stripp. IFK bestyrelse ser nu således ud: Formand Simon Rewers Hansen, Næstformand Jan Nielsen, Kasserer Jørn Uffe Dam, bestyrelsesmedlemmer, Tina Haarup, Lars Mikkelsen, Jonas Klitte, Jesper Michelsen og Jan Stripp.

Plakette til idrætsmand

Som afslutning på generalforsamlingen blev en god idrætsmand kaldt frem for at modtage IFK Plakette, hvilket kun er sket ti gange i foreningens historie. Plaketten blev givet til Peter Normann Johansen, fordi Peter gennem mange år har været IFK udvalgsformand i både badminton - og tennisudvalget, og var udvalgsmedlem i marchudvalget. Som formand for begge udvalg

har han år for år skaffet nye spillere til at deltage i de to idrætter. Han har gennem mange år arrangeret IFK mesterskaber i de to idrætter, og han har samtidig også været med til at kæmpe om selve mesterskabet. Som medlem af marchudvalget har Peter i flere år været med og gennemført Nejmegen marchen. I forbindelse med Dansk Militær Idrætsforbund mesterskaber i de to idrætter, badminton og tennis, har Peter stået øverst på skamlen mange gange og vundet guld og hæder ikke kun til sig selv, men også til IFK. Peter har i flere år deltaget på IFK fodboldhold, han har været med til Cross Country og motionsløb, og en gang imellem også deltaget i orienteringsløb.