Forårsmesse En kaskade af gode tilbud

Lars Krog, DagliBrugsen i Frederiks glæder sig helt vildt til forårsmessen. Foruden DagliBrugsens gode messetilbud og smagsprøver kan man også vinde en sej, rød Coca-Cola cykel

02. april 2019, 14:19
1 af 2 Lars Krog foran den store gasgrill som han sælger til uhørt lav pris på forårsmessen. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 Du kan deltage i konkurenncen om denne seje Coca-Cola cykel på DagliBrugsens stand på forårsmessen. Foto: Pia B. Jakobsen

Forårsmesse Når man besøger DagliBrugsens stand på forårsmessen i Frederiks, vil der være mængder af lækre smagsprøver og gode tilbud. Uddeler Lars Krog remser op i en uendelighed:

- Vi har smagsprøver på Hancock øl og sodavand, på Bøllingsø øl, Gajol, Peter Larsen kaffe, Dancake og vin - den gode, der blev serveret ved Frederiks Skoles jubilæumsfest. Jeg har også købt et stort parti lækre rosé vine, fortsætter Lars. Dem kan man få lov at smage, så man kan nå at danne sig en mening om, hvad man helst vil servere, når de lune sommeraftener sætter ind.

Lyder det som for meget af det gode, har DagliBrugsens delikatesseafdeling i dagens anledning lavet en stak sandwich, som sælges til en god pris.

Forårsmessen må dog gerne smage lidt af fest. For det er en fest, når man i et lille lokalsamfund kan trække så mange gode kræfter frem.

- Forårsmessen viser, at vi har meget mere at byde på, end folk umiddelbart tror, mener Lars. Den ryster folk sammen og gør os med god grund stolte af vores lokalsamfund.

Gasgrill til særpris

Lars Krog har også et helt særligt tilbud i ærmet. Han ser frem til en sommer med lange, lyse aftener og grillmad på terrassen. Derfor har DagliBrugsen har indkøbt et begrænset antal store gasgriller, som bliver solgt til langt under normal pris. Her gælder først til mølle princippet. Man vil kunne besigtige både en stor og en lille model på messen. Køber man en grill, skal den afhentes i DagliBrugsen efterfølgende.

Gourmetaften

Sædvanen tro sælges også årets gourmetaften billetter på messen. Salget indledes, når messen åbner klokken 11. Der er 2x70 billetter til salg, og det bliver Lene og Julie, der laver maden. I år afholdes gourmetaftenen dog i samarbejde med Mac Y, som lægger lokaler til.

På forårsmessen i 2018 var madbilletterne udsolgt inden lukketid, så her en endnu en god grund til at starte messebesøget ved DagliBrugsens stand, slutter Lars Krog.