Forårsmesse Cykelsmeden Frederiks

01. april 2019, 13:56
Torben Jensen har indrettet garagen på Rugvænget, så han kan reparere både cykler, el-scootere og rollatorer. Foto: Pia B. Jakobsen

Forårsmesse Torben Jensen elsker at rode med cykler og har længe stået i garagen i sin fritid og repareret cykler for venner og bekendte. Men i længden var det altså ikke helt nok. For seks år siden startede Torben derfor en lille deltids virksomhed op i Frederiks som cykelsmed. Det er gået rigtig godt med cykelreparationer og salg af især cykeltilbehør. så i dag repareres også rollatorer, el-scootere og elcykler.

Kundeservice i garagen

Den officielle åbningstid for Cykelsmeden i Frederiks er mandag eftermiddage, men hvis der ringes eller mailes, så kan der altid findes en tid.

- Kom bare forbi og få pumpet din cykel, inviterer Torben. Det koster ikke noget.

Der er begrænset med plads i garagen, så de fleste cykler sælges via katalog. Torben får dem hjem og samler dem, så de er klar til brug til kunden. Foruden de almindelige cykler og Mountain Bikes, så er salget af elcykler støt stigende, og Cykelsmeden forventer at sælge flere af dem i fremtiden.

Gode tilbud og konkurrence på messen

Cykelsmeden Frederiks tager til Forårsmessen for at møde gamle og nye kunder fra Frederiks, Skelhøje, Karup og Thorning. Torben har nogle gode tilbud med cykelhjelme til halv pris og giver nedsat pris på eftersyn af cykler, sammen med andre gode tilbud på cykeltilbehør. Der bliver også en bon konkurrence, hvor vinderen offentliggøres på Facebook ugen efter.