Forårsmesse Sparekassen Kronjylland sætter 5000 kroner på højkant

På forårsmessen kan du indstille en forening, som du mener, har fortjent 5000 kroner

02. april 2019, 08:02
På forårsmessen står medarbejdere fra Sparekassen Kronjylland klar til at besvare spørgsmål vedrørende økonomi. Det er også her, du kan aflevere dit forslag til, hvilken forening, der har fortjent 5000 kroner. Foto: Sparekassen Kronjylland

Forårsmesse Det er Sparekassen Kronjylland, der står bag det gode tiltag. Sponsorater har i mange år været en grundpille i både Sparekassens markedsføring og opbakning til de lokalsamfund, hvor Sparekassen driver sin forretning. Sparekassen Kronjylland er en garantsparekasse, så her er ikke ejere, der skal have del i overskuddet. I stedet har Sparekassen mulighed for at give noget tilbage til lokalsamfundene. Det er da også Sparekassen Kronjylland, der har været med til at støtte Friplejehjemmet i Frederiks i opstartsfasen blandt andet i forbindelse med haveanlægget.

- Vi har en del kunder i området, forklarer afdelingsdirektør Ingelise Vestergaard. - Vi vil gerne støtte de gode initiativer i lokalsamfundet.

En særlig indsats

På forårsmessen kan alle indstille den forening eller de personer, som de mener har gjort en hel særligt indsats, og hvis formål er alment nyttigt.

- Den lille forening kan være lige så meget værd som den store, der måske har nemmere ved at få donationer, understreger Ingelise Vestergaard. I forbindelse med indstillingen er det derfor vigtigt, at man beskriver, hvad det er for en særlig indsats, der bør belønnes.

Indstillingerne gennemgås i samarbejde med Ugeavisen Karup og vinderen offentliggøres efterfølgende i ugeavisen.

Brug for rådgivning?

På forårsmessen kan man få en snak med bankrådgivere fra Sparekassen Kronjylland i Viborg. Filialen i Viborg har i alt 14 ansatte, der håndterer alle økonomiske rådgivningssituationer for private såvel som erhverv. I Viborg er der i øvrigt også en kasse.

- Selvom kunderne i stigende grad benytter elektroniske løsninger og efterspørgslen på kassetransaktioner er for nedadgående, er kontakten til kunder og private virksomheder vigtig for Sparekassen kronjylland, forklarer Ingelise Vestergaard.

Sparekassen Kronjylland har 51 afdelinger fordelt over hele Danmark.