Forårsmesse To virksomheder på en matrikel

31. marts 2019, 17:17
1 af 2 Værkfører Peter Bach (tv) og Jonas Rosengreen tager sig af alt værkstedsarbejde på Autogården i Skelhøje og kan træffes på forårsmessen. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 Jesper Hansen, SOS Dansk Autohjælp, vil stå udenfor messen med et af sine karakteristiske, gule redningskøretøjer og fortælle om SOS Dansk Autohjælp. Foto: SOS Dansk Autohjælp

Forårsmesse Autogården i Skelhøje rummer nu ikke kun biler, der skal repareres og efterses. Jesper Hansen, der ejer Autogården i Skelhøje, har siden begyndelsen af 2017 også været ejer af firmaet SOS Dansk Autohjælp Viborg-Skive. De store karakteristiske gule lastbiler har i en periode holdt i Frederiks, men Jesper har valgt at samle virksomhederne under et tag og har derfor rykket de fire store biler tilbage til Skelhøje. Til at drive SOS afdelingen er ansat fire faste medarbejdere samt tre afløsere. Her køres nemlig ud 24/7 365 dage i året. At rykke virksomhederne sammen betyder, at effektivitet, kapacitet og ekspertise er samlet, forklarer Jesper.

- Værkstedet er lige så effektivt, som det plejer at være, forsikrer han i samme åndedræt. I værkstedet er to mekanikere, der tager sig af alt fra forsikringsskader, undervognsbehandlinger, dæk- og rudeskift samt almindelig service.

- Vi har i øvrigt også garantiservice på de nye biler, fortæller Jesper. Man behøver altså ikke at køre til forhandleren. Garantien bibeholdes også, når bilen serviceres på Autogården i Skelhøje.

På messen har Autogården en stand indefor i hallen, hvor man kan man få en snak med værkfører Peter Bach og mekaniker Jonas Rosengreen. Udenfor står Jesper Hansen med SOS lastbilen. Han kan blandt andet fortælle, at SOS bilerne ikke bare er et alternativ til Falck. De har også større en større markedsandel. Jesper fortæller også, hvordan man tegner abonnement på SOS Dansk Autohjælp.