Vibland inviterer til Cold Hawaii

28. marts 2019, 14:30
Vibland fik for nylig et kontant bevis på, at foreningen gør en forskel. Tirsdag 5. marts modtog Lone Kastberg på foreningens vegne Andelskassens Sammen-kan-vi-mere-pris. Prisen blev overrakt af formand for aktionærrådet, Allan Kirk Jensen. Foto: Jan Szwed

Karup Der er godt nok ikke tale om en bustur til Klitmøller, men efter sigende skulle det være næsten som at være der selv, når Rasmus Johnsen fra Cold Hawaii fortæller om tankerne bag den lille surferkoloni i Klitmøller, hvor der er skabt et kreativt og spændende miljø, der har pustet nyt, frisk liv i landsbyen ved Vesterhavet.

Det er sammenslutningen af landsbyer i Viborg Kommune, Vibland, der til deres generalforsamling onsdag den 3. april klokken 19 i Foulum/Formyre Kulturhus har inviteret Rasmus Johnsen, som vil stille skarpt på, hvordan man kan arbejde med at udvikle et lokalområde ved bredt samarbejde mellem virksomheder, lokalbefolkning, foreninger og kommune.

– Vi hørte Rasmus for et par år siden til en konference i Randers, og det er en fantastisk og opmuntrende fortælling, han har med, og som han leverer på en medrivende og inspirerende måde, så det kan man godt glæde sig til, fortæller formand for Vibland Lone Kastberg.

Samarbejde, værdier, vidensudveksling og fællesskab er ord, der dækker nogle af de mange emner, Vibland har arbejdet med i det forløbne år, hvor foreningen for alvor har fået defineret sin egen rolle.

Og det vil også præge generalforsamlingen, hvor alle er velkomne til at deltage.