Generalforsamling med tapas, gin og strengeleg

AIF havde succes med at gøre en fest ud af årets generalforsamling

27. marts 2019, 11:51
1 af 3 85 havde sagt ja tak til generalforsamling i AIF med efterfølgende mad, drikke og underholdning. Privatfoto
2 af 3 På programmet var også ginsmagning og musikalsk underholdning ved Mathias Andersen fra Mønsted. Privatfoto
3 af 3 Sven Saabye blev kåret til Årets AIF´er 2018. På billedet står han sammen med formand for AIF Pia Viller Arendt. Privatfoto

Frederiks Det kan godt betale sig, at gøre lidt ekstra ud af en generalforsamling.

Da Alhedens Idrætsforening (AIF) fredag den 15. marts afholdt generalforsamling, tænkte man, at man under eventuelt lige så godt kunne stable en medlemsfest på benene også.

Og det var noget, folket kunne forstå. Intet mindre end 85 personer mødte op i Kulturhuset i Frederiks for først at deltage i generalforsamling med tre korte indlæg fra klubben fra klokken 18, inden man gik videre til de festlige indslag.

Spotlight på Saabye

Det første indlæg omhandlede den store succes, gymnastik har oplevet, med over 70 springbørn.

Det andet handlede om opstart af AIF e-sport, og det tredje drejede sig om Kartoffelfestival og Oktoberfest til efteråret i samarbejde med de øvrige foreninger i Frederiks.

Derefter var der kåring af Årets AIF’er 2018, som blev Sven Saabye, samt uddeling af Årets Klap på skulderen til udvalgte frivillige i AIF.

De kan alle ses med fotos samt begrundelser for kåringerne på klubbens hjemmeside eller facebook-gruppe.

Flere strenge at spille på

Og herefter gik anden etape af aftenen så i gang med lækker tapasbuffet, inden Keld Bitsch fra Mac Y præsenterede ginsmagning. Og til sidst blev der så serveret fløde til øregangen, da Mathias Andersen fra Mønsted gik på scenen med sin guitar.

Formand for AIF, Pia Arendt, kunne efterfølgende udtrykke stor glæde over de mange fremmødte, som bidrog til at gøre generalforsamlingen til en meget succesfuld og hyggelig aften for foreningens medlemmer og frivillige.