Invitation til revy og dans i Havredal

De gør det igen i Havredal. Den 30. marts er der forårsfest og revy. Det er nu, du skal tilmelde dig.

21. marts 2019, 15:12
Hvad gør bedstefar, når datteren kommer på besøg og gerne vil have passet børnene? Det kan du få svar på den 30. marts i Havredal Forsamlingshus. Foto: Privatfoto

Havredal Britta Pedersen, Mette Hummeluhr, Pia Nielsen og Inge-Lise Sterup er de modige aktører, der under ledelse af instruktør Birthe Donslund-Olesen, disker op med de bedste sketches fra forskellige danske revyer. Det kommer til at handle om flyveturen til New York, hvor man måske ikke når frem. Om folkeskolen og curlingforældrene, om kundeservice eller mangel på samme, om diagnoser, om netbankrøveri og meget andet.

- Jeg kan godt love, at hvis vi altså får lært teksterne ordentlig, bliver det hyle morsomt, siger Inge-Lise Sterup, som de sidste mange onsdage har hygget sig og øvet med revygruppen i Havredal Forsamlingshus. Med på holdet er også Kirsten Saugmann. Som sufflør sørger hun for, at revyholdet selvfølgelig husker det hele.

Som altid byder forårsfesten også på en superlækker tre retters menu samt musik og dans ved Rene Franz. René optræder med et bredt repertoire, der spænder fra dansktop og tressermusik til countrymusik og alle de kendte danske musikere som Bamse, Kim Larsen og Rasmus Seebach.

Er du klar til god mad, underholdning og fest, er det nu, du skal tilmelde dig. Af hensyn til maden er sidste tilmeldingsfrist den 22. marts. Man tilmelder sig på fts.sterup@fibermail.dk

Kan man ikke vente til om aftenen med at se revyen, er der generalprøve om eftermiddagen, hvor der kan købes kaffe, kage, øl og sodavand.

Det er Havredal Borgerforening, der står bag arrangementet.