10 år på hotellet

14. marts 2019, 17:21
Diana og Irene Nielsen har nu drevet Hotel Karup i 10 år. Her er god service, så de har nok at se til. Foto: Pia B. Jakobsen

Karup Her i midten af marts har mor og datter, Irene og Diana Nielsen drevet Hotel Karup i 10 år.

Gæsterne kommer til Hotel Karup fra Viborg, Herning og Silkeborg og selvfølgelig nærområdet, når der skal holdes bryllup, konfirmationsfest, den runde fødselsdag eller når et mindre selskab simpelthen bare vil have dagens ret en almindelig hverdagsaften. Vil man have maden bragt hjem, er Karup Hotel også leveringsdygtig i den service.

Inden familien købte hotellet, led det en omskiftelig tilværelse med konkurser og forskellige ejere, der ikke havde held med at få virksomheden til at køre. I dag er det en sund og stabil forretning med en ordrebog, der indeholder ordrer helt frem til 2024. Maden er lavet fra bunden, og der er masser af roser til hotellet fra tidligere kunder.

De overnattende gæster tæller håndværkere og festdeltagere men også hærvejsvandrerne, som Karup Hotel har lavet et eksklusivt tilbud til.

- Vi henter dem på Ulvedal Rasteplads, kører dem og deres bagage til Hotel Karup, indlogerer dem her, serverer aftens- og morgenmad for dem og kører dem tilbage til udgangspunktet, så de kan fortsætte vandringen, fortæller Diana. Det er en god oplevelse for alle parter.

Foruden mor og datter tæller den faste stab en rengøringassistent. Herudover er der tilknyttet godt 10 tjenere, der møder op efter behov.

Diana og Irene glæder sig over, at folk støtter op om hotellet. De er klar på 10 år mere.