Stor aktivitet på både to og fire hjul

07. februar 2019, 08:29
Lars Green inviterer for 25. gang til motocross i Messecenter Herning. Foto: Pressefoto

MCH Iværksætteren, importøren og showmanden Lars Green inviterer den kommende fredag og lørdag for 25. gang træk til motocross i Messecenter Herning. Det arrangeres igen i år i regi af hans firma ASP Event.

Det startede i den runde hal B på Vardevej i 1995, men siden 2011 har det hvert år fundet sted i Jyske Bank Boxen, hvor op mod 12.000 motorsportsinteresserede tilskuere finder vej til de to løbsaftener, og hvor man kan opleve en række af Europas bedste motocrosskørere dyste på de udfordrende anlagte baner.

Også fremtidens unge motorcykelkørere får lov at stille op i Grand Prixet. Mange af de store navne, der kan opleves fredag og lørdag, har haft deres første optræden for publikum netop ved dette stævne.

Den innovative Lars Green lancerede i starten af 10’erne også en stor motor-messe med udstilling af alt det nyeste inden for biler og motorcykler. Dette motorshow kører fredag, lørdag og søndag i hal G, C og den store Hal M. Her er der gjort plads til de op imod 100 udstillerstandesamt til en lang række underholdende og horisontudvidende aktiviteter. Mange af tilskuerne fra motocross-racet er gengangere på den store motorudstilling, men der er også mange andre besøgende, som bare gerne vil bruge starten på vinterferien til at komme ud og sparke dæk, og se hvad der er af spændende, motoriserede nyheder for sæsonen 2019.