Nicolaj Lange kommer til Karup

Lørdag den 9. februar byder Karup-Kølvrå Kultur og Foredragsforening på stegt flæsk og verbale tæsk af stand-up komiker Nicolaj Lange

30. januar 2019, 14:35
Er du til stand-up og til stegt flæsk, så skal du i Jethallen den 9. februar. Foto: Pressefoto

Karup Stegt flæsk ad libitum, masser af persillesovs og så en times fantastisk stand up med Nicolaj Lange og hans opvarmer, Jes busk. Det kan man komme til at opleve i Jethallen, hvis man reserverer billet nu.

Komikeren Nicolaj Lange er manden bag showet “Stegt Flæsk Og Verbale Tæsk”. Den lange nordjyde, som er en af landets største komikere med sine knap to meter og 120 kilo, vil beskrive den verden, han gennemlever på daglig basis med hustru og børn. Med farverige illustrationer fortæller han om forskellen på mænd og kvinder og alt det andet, som den gængse dansker gennemlever i sin hverdag. Det kommer til at handle om en lang mand i en kort snor og for fuld udblæsning.

Nicolaj Lange havde sin debut som komiker kom på Thorups Kælder i Århus, og siden er det gået slag i slag. Han har blandt andet optrådt til klubaftener sammen med Brian Mørk, Heino Hansen, Jacob Wilson og Sebastian Dorset. Han har også optrådt mere end 20 gange på Comedy Zoo scenen i København.

Det er den nystiftede forening Karup-Kølvrå Kultur- og Foredragsforening, der står bag arrangementet. Tanken er, at der i løbet af året skal være tre-fire arrangementer, fortæller Lars-Ole Kopp, der en af bagmændene bag foreningen.