Serviceminded optiker i Karup

Nu kan du komme til optiker alle dage i Karup. Bare du aftaler tid på forhånd

22. januar 2019, 15:07
Optiker Per Juel åbner nu butikken i Karup på alle hverdage efter aftale. Han har mere end 300 brillestel i kufferterne, som han også kan tage med, når han laver hjemmesynsprøver. Foto: Pia B. Jakobsen

Karup Per Juel, fra Juel Optik har efterhånden været i Karup i godt tre år. Han deler lokale med Benefit, og booker sig ind i et lokale, når man har bestilt en synsprøve.

Per Juel har base i Sundhedshuset i Viborg og driver også butik i Stoholm. Frem til nu kom Per til Karup på faste ugedage. Det har vist sig, at kunderne ind imellem har haft andre ønsker. »Jeg havde kig på et koncept som »fiskebilen«, dengang jeg startede op,« fortæller Per. For Per handler det om at yde service og om at møde kunderne, der hvor de er. Derfor vil Per fremover komme til Karup, når der er brug for ham. For at minimere kørslen og ikke bruge al tiden på landevejen, forsøger Per at samle kunderne. Derfor kommer han også gerne ud og tager en synsprøve om aftenen, hvis det er det, der efterspørges.

Hjemmesynsprøver

Per Juel har tilmed udstyr, så han kan foretage synsprøver hos private. »Jeg er meget fleksibel,« fastslår han. »Jeg kører også gerne ud på plejehjem og institutioner. Om det nu handler om en ny næsepude eller en synsprøve.« Per trives med den afvekslende hverdag. »Jeg holder meget af at komme ud til folk og gøre en forskel. Er der brug for det, kommer jeg også gerne ud med brillen.«

300 stel i kufferter

Fuld ombytningsret ved flere af leverandørerne betyder, at Per kan veksle stel alt efter efterspørgsel, og at han hele tiden har en større kollektion af nye brillestel. Med sig i kufferter har han mere end 300 stel i mærker som Ray Ban, Ørgreen, Boss og mange andre kendte. Per konstaterer, at han har lige så mange stel som de større optikere.

Så også hvad angår brillestil og brillestel kan han tilgodese kunder og behov.