Butiksnedlæggelse og ophørsudsalg

11 år med Butik Lundager er det blevet til

11. januar 2019, 14:40
Bente Bredall, Butik Lundager holder ophørs- og oprydningsudsalg de kommende weekender. Foto: Pia B. Jakobsen

Visit Butik Lundager startede i det små med brugskunst og åbningstider i weekenderne. Butiksindehaver, Bente Bredall, arbejdede ved siden af blandt andet i en tøjbutik i Karup. Men Butik Lundager udviklede sig hurtigt. Bente holdt markedsdage med loppesalg på gårdspladsen om sommeren. Hun lavede workshops med kalkmaling, deltog i boligindretningsudstillinger og meget andet. Sideløbende har hun for en fire-fem år siden lavet en webshop, butik-lundager.dk, med et velassorteret sortiment af alt godt til boligen. Den fysiske butik er også gået strygende. De seneste par år har butikken været åben seks dage i ugen. I december holdt hun åbent hver dag. Men nu er det altså slut. Alting har sin ende. Bente Bredall og hendes mand har sat gården til salg. Børnene er flyttet fra reden. Dem vil de gerne tættere på.

Oprydningsudsalg

Derfor skal der nu ryddes ud i den fysiske butik. »Vi har åbent i weekenden i hele januar måned. Man kan også altid komme efter aftale. Her vil være lutter gode tilbud,« fortæller Bente. Det bliver et oprydningssalg af stort set alt, der står i butikken. Bente lover minus 40 procent eller mere. Her er mindre møbler, brugskunst, lamper, lysestager, vaser, smykker – og en masse andet. »Man skal komme herud. Jeg er altid god for en god handel,« slår hun fast. På facebook kan du også følge de gode tilbud.

Webshoppen består

Selve webshoppen og varelageret hertil får lov at flytte med ægteparret. Den kræver ikke faste åbningstider eller en indbydende udstilling. Har man handlet på webshoppen, kan det forsat hentes på Karupvej efter aftale.

At have en butik har altid været Bentes drøm. Hun slutter da også af med en vis vemodighed: »Det har været en dejlig tid. Men nu vælger vi noget andet til.«