Esport en realitet i Frederiks

28. december 2018, 09:05
Godt 70 mennesker blev stuvet ind i AIFs nye klublokale på Trehusevej, da der blev afholdt infomøde om AIF esport. To af fire hold er allerede fyldt op. Foto: Privatfoto

Frederiks Lokalet var proppet, og interessen var overvældende stor, da AIF esport afholdt infomøde for kommende medlemmer og forældre i det nye klubhus på Trehusevej. Over 70 personer deltog i mødet.

esport har indkøbt ti spillemaskiner til det nye esport lokale i klubhuset på Trehusevej, og de udbyder tre CS GO og et LOL hold, som starter op i uge to. Til at styre holdene er fem nyuddannede instruktører, som glæder sig til at komme i gang. En af instruktørerne er Jonas Jordalen, der som formand for AIF esport styrede aftenens gang. »Jeg er meget glad for den store opbakning,« fortæller Jonas, som allerede nu har fyldt to af de fire esport hold op. »Vores tilgang til esport i AIF er et sundt fællesskab, med fokus på et ordentligt sprog, kammeratskab, sundhed, bevægelse og sammenhold,« pointerer både Jonas og Pia Viller Arent, formand for AIF.

Forældrehjælp søges

På mødet blev der efterspurgt forældre til at bakke op om AIF esport og til at hjælpe til med »hyggegaming« hold. Der var en seks-syv forældre, som meldte sig på banen, men AIF esport kan altid bruge flere hænder, så meld endelig tilbage til Jonas Jordalen, hvis du kunne tænke dig at være frivillig her.

Holdene er fortsat åbne for tilmelding, men det er nok en god idé at tilmelde sig snarest, da der er rift om pladserne. Skulle det vise sig, at den store interesse fortsætter, vil AIF esport på sigt oprette flere hold, deltage i turneringer og afholde LAN party, lover Pia Viller Arent.