Ronja Røverdatter og rumpenisserne er fundet

Ronja, Birk, SkallePer og alle de andre karakterroller i sommerens musical i Thorning er besat. Der efterlyses dog stadig røvere og andre statister

01. december 2018, 16:14
Så er alle rumpenisserne til Ronja Røverdatter fundet. - Der mangler fortsat unge mænd og voksne m/k. Foto: Thorning Friluftsspil

thorning De sidste to week-ends har Thorning Skole summet af fornøjede og opsatte skuespillere, som alle havde et stort ønske om at komme med i Thorning Friluftsspils næste forestilling ”Ronja Røverdatter”. Ikke mindst de vordende rumpenisser i 6-12 års alderen var spændte. De glædede sig til at komme ind til ”audition” hos instruktør Christina de Laurent. Alt imens hun snakkede og legede med dem, fik hun en fornemmelse af deres egenskaber og talent.

Alle roller er besat. Der vil snarest blive sendt besked om resultatet til alle deltagere i audition.

Unge mænd efterlyses - og flere voksne

Som sædvanlig er der brug for unge mænd, som har lyst til at spille teater. Derfor efterlyses flere mænd til røverrollerne i alderen fra 16 og opefter. De skal være friske på sang, karakterarbejde og lidt dans.

Derudover er der fortsat plads til mænd og kvinder fra 18 år og opefter i ensemblet. Her vil der være karakterarbejde og dans.

Formand Stefan Mäkinen lover, at der bliver taget hånd om hver enkelt i ensemblet. Instruktøren laver en lille historie og karakteristik til alle, sådan at hver enkelt kan se sig selv i helheden.

Livet på ”de skrå brædder” giver mulighed for at prøve kræfter med timing af tid og bevægelser samt at stå foran et publikum. Denne erfaring kan bruges i mange andre af livets forhold. Sidst og ikke mindst giver det en dejlig fællesskabsfølelse ved at blive en del af det store sammenhold, som er kendetegnende for foreningens teateraktiviteter.

Henvendelse kan ske til instruktøren eller til næstformand Cille Sommer. Se yderligere på www.thorning.com