Infomøde om Ronja Røverdatter

31. oktober 2018, 10:55
Billedet er fra opførelsen i 2009, men historien er den samme, for nye børn er vokset op, og skal have mulighed for at opleve Astrid Lindgrens fortælling om det at være teenager og om røvernes liv dybt inde i de store svenske skove. Foto: Privat

Thorning Onsdag 31. oktober afholdes informationsmøde i Thorning Forsamlingshus kl. 19. Friluftsspillet fortæller om forestillingen, instruktøren fortæller om sine forventninger til arbejdet frem mod premieren, og korlederne fortæller om musikken og korarbejdet. Tilmelding er ikke nødvendig. Alle interesserede er velkomne.

Den kreative ledelse har i flere år bestået af kapelmester Flemming Berg, Silkeborg og korledere Hanna og Aage Christiansen, Ikast. I år er der ny instruktør Christina De Laurent fra Herning og ny koreograf Sofie Birk Kramer fra Silkeborg.

Vil du være med?

Friluftsspillet afholder audition 10. og 11. november for voksne og børn, som er fyldt 12 år senest på premieredatoen. Om formiddagen den 18. november møder børn i aldersgruppen 6-12 år, som ønsker at deltage som rumpenisser, til en afslappet samtale med instruktøren. Audition kræver tilmelding via thorning.com, hvor man også finder mere information.

Hvis man går med overvejelser om, at man gerne vil være med i Friluftsspillet – uanset om det er på eller udenfor scenen, så kan man se lidt om de forskellige funktionsgrupper på hjemmesiden, og møde op til infomødet og få svar på eventuelle spørgsmål.