Fødselsdagsgave på prøve

Støtteforeningen for Frederiks Friplejehjem har det seneste halve år arbejdet intenst på at opfylde plejehjemmets store ønske om at få en handicapbus.

10. august 2018, 11:55
På Frederiks Friplejehjems 1 års fødselsdag på lørdag overdrages den nye turbus officielt. Det er en gave fra Friplejehjemmets støtteforening. Foto: Kai Hesselberg

Fredag den 20. juli, rullede bussen så endelig op foran hovedindgangen til plejehjemmet, hvor den blev modtaget og straks taget i besiddelse af de spændte beboere og det næsten lige så spændte personale.

Et stort arbejde

Forud for dagen lå et større stykke arbejde. Støtteforeningen undersøgte allerførst, om bussen eventuelt kunne

reklamefinansieres. Efter en del møder besluttede man, at den løsning ikke var den rigtige i dette område. Så var der fonde og fondsansøgninger tilbage. Her var der heldigvis bid. Tryg Fonden gav en større donation, men også medlemmer fra Friplejehjemmets Støtteforening har bidraget, erhvervslivet, plejehjemmets beboere og deres pårørende samt tilskud fra Støtteforeningens egne midler. Og nu er bussen der altså. - På prøve, fortæller Kai Hesselberg, bestyrelsesformand for Frederiks Friplejehjem.

Bussen overdrages nemlig først officielt på lørdag den 11. august, når plejehjemmet fejrer sin 1 års fødselsdag.

Dagen fejres med et arrangement på plejehjemmet fra klokken 11 til 13.

Alle interesserede er velkomne