Lastbil veterantræf og åbent hus på vognfabrikken

27. maj 2018, 15:55
Der er veteranlastbil optog og åbent hus i Skelhøje Vognfabrik den 2. juni. Foto: Pressefoto

Skelhøje Vognfabrik holder åbent hus lørdag den 2. juni, og i den anledning får man besøg af 100-120 veteranlastbiler og busser fra Silkeborg Veteranlastbilklub. Vognfabrikken åbner portene og starter grillen, så man kan komme og se, hvad de går og laver. Samtidig holder de mange veteran lastbiler på pladsen udenfor. Så der bliver mulighed for at se værkstederne og samtidig en masse flotte gamle lastbiler.

De første lastbiler sendes fra Silkeborg klokken 10 mod Dollerup. Fra Dollerup kører de til Skelhøje Vognfabrik, hvor de får frokost, og så kører de videre mod Havredal og Silkeborg. De bliver sendt afsted fra Silkeborg i hold, så der bliver noget at se på hele dagen.

Det er en oplagt mulighed for at besøge Vognfabrikken og efterfølgende stå eller nappe en stol frem og sidde langs ruten og kigge på de mange fine køretøjer. Alternativt kunne man samles ved Gletschertorvet foran Købmanden, hvor ruten går forbi.

Det vil glæde os meget, om I vil hjælpe med at gøre det hele lidt festligere ved at sætte jeres flag op, skriver Skelhøje Borgerforening på facebook.