Grønhøj og Omegns Borgerforening reddet på målstregen

01. marts 2018, 11:35
En ny bestyrelse tager over i Grønhøj, så der er håb om, at både sommerfest og Sct. Hans festen fortsat bliver arrangeret. Foto: Privatfoto

Mere end 20 personer var i sidste uge mødt op til den ekstraordinære generalforsamling, hvis eneste punkt på dagsordenen handlede om valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

På generalforsamlingen tidligere på året var det ikke muligt at få nye bestyrelsesmedlemmer, og foreningen var derfor lukningstruet, hvis der ikke dukkede nye medlemmer op. Heldigvis var de fremmødte denne gang klar til at smøge ærmerne op, og der blev derfor valgt en ny bestyrelse.

I den nye bestyrelse sidder Chano Abel, Nicolai Laier, Helle Andersen, Henrik Noer, Alex Nielsen, Helle B. Hougaard Andersen og Henrik Anker Bøgebjerg. Det er kun de to sidstnævnte, der har siddet i den gamle bestyrelse. Det er derfor en bestyrelse, de på mange måder må starte på en frisk. Som suppleanter blev valgt Simon Pedersen og Jan Christensen.

Søndag lod bestyrelsen sig konstituere. Alex Nielsen er formand og Henrik Noer meldte sig på banen som næstformand.

Bestyrelsen er enige om, at de i første omgang vil holde fast i traditionerne omkring fællesspisning. Så må tiden vise, om der fortsat skal arrangeres fastelavnsfejring, sommerfest og Sct. Hans arrangement.