Aktionærmøde i Andelskassen med spændende besøg

Aktionærmøde i Andelskassen med prisuddeling og underholdning ved Mikkel Beha

01. marts 2018, 11:20
I anledning af Andelskassens aktionærmøde tager Mikkel Beha gæsterne med på en foredragsrejse. Foto: Arkivfoto

Torsdag den 8. marts afholder Andelskassen aktionærmøde i Viborg. På programmet er nyt fra banken, højtbelagt smørrebrød og underholdning ved den landskendte tv-vært og eventyrer Mikkel Beha Erichsen, som bl.a. er kendt fra succesprogrammet Kurs mod fjerne kyster.

Derudover uddeler Andelskassen traditionen tro en række priser til ildsjæle og foreninger, som har gjort en særlig indsats for lokalområdet i det forgangne år.

Danske Andelskassers Bank i daglig tale Andelskassen indbyder endnu en gang sine godt 28.000 aktionærer til de årlige aktionærmøder, der afholdes i marts. Mødet i bankens region Midtjylland afholdes i år som et fælles arrangement for bankens aktionærkredse i Midtjylland og Østjylland og omfatter dermed Andelskassens filialer i Ikast, Koldby, Skjern, Viborg, Aarhus, Randers, Hobro og Grenaa. Aktionærmødet finder sted i Vibocold Arena i Viborg.

Priser til lokale ildsjæle og foreninger

På mødet vil banken igen i år uddele Andelskasseprisen og Sammen kan vi mere-priserne og derigennem vise sin anerkendelse til en række store og små initiativer, der skaber glæde og sammenhold lokalt. Der vil blive uddelt priser til både privatpersoner og foreninger. Med Andelskasseprisen, som gives til privatpersoner, følger en unik statuette skabt af kunstneren Jørgen Pedersen fra Herning.

Blandt prismodtagerne i region Midtjylland i 2017 var Tage Johansen (Tawi) fra Frederiks, som modtog Andelskasseprisen for sit store arbejde i lokale idrætsforeninger, mens Sammen kan vi mere-priserne gik til Bork Bådelaugs Juniorafdeling, Fyrspillene i Sydthy og Sunds Jiu-Jitsu Klub.

Et blik på fortiden og fremtiden

På aktionærmødet, der indledes med en omgang højtbelagt smørrebrød, vil bankens adm.

direktør Jan Pedersen berette om året, der gik, både overordnet i banken og på regionalt plan.

Derudover er der valg til Andelskassens regionale aktionærråd. I år vil der være fredsvalg i region Midtjylland.

På eventyr med Mikkel Beha Erichsen

Aftenen i Vibocold Arena rundes af med en spændende foredragsrejse ved søfarer, foredragsholder og tv-vært Mikkel Beha Erichsen, der vil gøre sit absolut bedste for at give de fremmødte aktionærer en mindeværdig oplevelse.

Mikkel Beha Erichsen er de seneste år blevet kendt som hele Danmarks eventyrer, når han med sin familie letter anker og tager afsted med det gode skib Havana i Kurs mod fjerne kyster, som er et af de mest sete faktaprogrammer på dansk tv. Programmet har tidligere også vundet en Zulu Award for Årets originale tv-program.