FDF modtager OK check

Det kan godt betale sig at tanke OK i Frederiks, hvis man fortsat vil støtte en lokal forening. FDF i Frederiks, som er sponsormodtagere ved Olie- og energiselskabet OK og Dagli"Brugsen har d

03. juni 2013, 10:56
Fra venstre: Lars Krog fra Dagli\" Brugsen i Frederiks og Karsten Mågaard, Frederik og Amalie fra FDF.

FDF deltager et par gange om året ved aktiviteter på Dagli' Brugsens tankstation i Frederiks, hvor de hjælper med at tegne kort til bilisterne og fortælle om aftalen.

- Vi har også et Open By Night - arrangement én gang om året, hvor vi hjælper Frederiks Dagli'Brugs med aktiviteter. Her fortæller FDF spejderne også om sponsoraftalen, og hvordan man gratis kan støtte, når man tanker på sit OK Benzinkort - det er nemlig OK og Dagli Brugsen, der giver et ørebeløb til foreningerne pr. liter brændstof, der tankes på de tilmeldte benzinkort, fortæller Karsten Mågaard fra FDF'erne.

- FDF er rigtig glade for måde, som sponsoraftalen er sat sammen på. Det betyder nemlig, at foreningen har mange i byen, som bakker op om dem. Det betyder også meget, at vi har en god brugs og i særdeleshed en aktiv uddeler, som virkelig gerne vil gøre noget for byen. Det giver et godt fællesskab, fortæller Karsten.

Energi til flere oplevelser

FDF'erne i Frederiks har været sponsormodtagere hos OK og Dagli' Brugsen i omkring 10 år.

- Sponsorstøtten er i høj grad med til at give muligheder, og pengene går ubeskåret til vores 60 - 70 børn i truppen. Det giver et rigtig godt tilskud til lejre og aktiviteter. Hvert år har vi en julelejr til Friluftcenter Sletten, og vi har vores sommerlejre. Vi lader pengene fra OK og vores pap- og papirindsamling komme ud i en pulje, så børnene skal næsten ikke betale noget selv. Vores mål er at kunne give dem de bedste oplevelser så billigt som muligt, fortæller Karsten.

- Vi mener, det er hos børnene, at det hele skal spire, og derfor gør pengene mest gavn her og nu og til gode oplevelser. Vi ser ingen grund til at lave en stor opsparing, men er gerne gavmilde med at bruge de midler vi har, så børnene får glæde af dem. Pengene arbejder med andre ord bedst blandt børnene, slutter Karsten.