Ny direktør til Rent Jydsk

27. december 2017, 14:05
Rent Jydsk fortsætter uforandret. Nu med Line S. Andersen ved roret. Foto: Privatfoto

Det er Line Damborg Szygenda Andersen, som har overtaget virksomheden Rent Jydsk i Karup.

Line har frem til nu primært haft sin gang i Århus. Hun er udlært indenfor herretøj i Salling og har sidenhen arbejdet otte år som butikschef hos Gina Tricot i Århus. I den funktion har hun været med til at åbne nye butikker rundt omkring i landet og har derigennem fået erfaring med forskellige arbejdskulturer.

Det var Lines far, DI Formand i Skive/Viborg, Palle Damborg, der blev opmærksom på, at Rent Jydsk var til salg, så da Line var færdig med barsel i august, slog hun til og kan altså nu kalde sig direktør.

Line fortæller, at alt forbliver, som det hele tiden har været. Hun har overtaget både butik og webshoppen inklusive hele lageret, kundelisten og to dygtige medarbejdere.

Jeg glæder mig til at videreføre den høje kvalitet, og den personlige kundeoplevelse, som fortsat vil være i fokus. siger hun.

Rent Jydsk blev etableret 1992 af Hanne Kaarup, som har stået som ejer lige siden. Butikken er totalleverandør til erhvervslivet inden for arbejdstøj, profiltøj, erhvervsbeklædning og fodtøj.

I butikken på Industrivej kan alle altså fortsat komme ind og købe tøj. Meget af tøjet kan også anvendes til privat brug. Jeg holder fast i de oprindelige åbningstider. Webshoppen c2u.dk fortsætter også som før, lover Line, som vil arbejde på at få kunder fra flere og større arbejdspladser, ligesom hun i samarbejde med kunderne vil designe special produktion af diverse varer især skjorter og strik.

I dag leverer de beklædning til hele Danmark og til enkelte firmaer i Norge.

Eneste nye er faktisk, at vi regner med et oprydningsudsalg i slutningen af januar eller start februar, slutter Line.