Parmatch

Karup Å Golfklub afviklede lørdag den 24. juni deres 3. store åbne match i år. Golfklubbens matchudvalg havde denne gang valgt at der skulle spilles Parmatch, et spil hvor to spillere skiftes

15. juli 2017, 06:25
Henrik Christensen og Jan Søgaard Madsen, Astrid og Erling Madsen, Karin og Ole Johnsen, Bruno Andersen og Emmy Jensen. Foto: Henrik Christensen

GOLF På denne måde kan en ny spiller sagtens spille med en meget øvet spiller, men det gør at begge spillere skal spille op til deres bedste, uanset handicap (HCP), for at vinde. En sjov og motiverende matchform som klubben nu har valgt at man skal spille en gang hvert år.

Rema 1000, Kartoffelmelsfabrikken og Biografen var med til at sponsere præmierne til de 17 forventnings-fulde par der var tilmeldt og som var klar til Gunstart kl. 1000.

Atter havde klubbens medlemmer gjort banen klar til spil, med velklippede fairways og greens, så det var en fornøjelse igen at spille i Karup.

Efter matchen havde matchudvalget som sædvanlig arrangeret en bid brød i klubhuset, hvor der blev delt præmier ud til følgende spillepar:

Nr. 1. Karin og Ole Johnsen 38 point, Nr. 2 Astrid og Erling Madsen 34 point, Nr. 3 Henrik Christensen og Jan Søgaard Madsen 33 point.

Nærmest flaget på Hul 3 var: Bruno Andersen og på Hul 8: Emmy Jensen.

Næste store match er mellem Hedens og Karup Å Golfklub i Slaget på Heden. Den spilles lørdag den 19. august, hvor der spilles på begge baner og begge klubber må stille op med max 48 spillere.