Bofællesskab fejrer jubilæum

Solen smilede om kap med ansigterne på beboerne, familie og venner, da bofællesskabet på Solvænget i Frederiks lørdag den 17. juni kunne 25 års jubilæum.

08. juli 2017, 06:25
Sol, hygge og social samvær

FREDERIKS Fire af de skes beboere var hjemme, og var med til at fejre dagen. Erik Bach Pedersen, der stammer fra Vallerbæk og Brian Raabye Nielsen, der stammer fra Karup har begge boet i fællesskabet i alle 25 år, og det har de været rigtigt godt tilfredse med.

Der var en smule ængstelse i lokalbefolkningen, da bofællesskabet blev opført for 25 år siden, men den skepsis er blevet gjort til skamme. Beboerne er faldet godt ind i bybilledet, og gennem mange år var Erik Bach Pedersen tilknyttet Frederiks Tømmerhandel. I dag er han tre dage om ugen i Plantorama.

Det var Erik Bach Pedersen, der bød velkommen, og holdt en fin lille tale om stedet, og fortalte at dagens program foruden bespisning bestod af underholdning ved Harmonika Lis. Knap var han færdig med sin tale, før bifaldet brød løs, men folk blev kaldt til orden.

- Jeg er ikke færdig endnu! Proklamerede Erik, og så fortsatte han eller ufortrødent. En god dag for beboere og gæster fik en fin start.