Høstfest i delvis nyrenoveret Havredal Kultur- og forsamlingshus

02. september 2016, 14:50
Foto: Birgitte Brøgger Dyrberg

HAVREDAL Når der den 17. september afholdes et brag af en høstfest i det lokale samlingssted i Havredal, vil gæsterne opleve, at den lille sal har fået et mindre make-over. Træloftet er blevet ludbehandlet, væggene er malet i en lys farve med grå border på, gulvene er i hele huset slebet og lakeret, og de mange loftslamper har været gennem vaskekyndige hænder og fået ens pærer i. Det hele danner en flot harmoni med borde og stole.

- Vi har fået et pænt tilskud fra Viborg Kommune til hjælp til renovering af den lille sal. Tilskuddet er bl.a. brugt til nogle flotte lysrammer, fortæller formanden Inge-Lise Sterup.

En indretningsarkitekt har lavet en plan over hele kulturhuset. Den arbejder bestyrelsen i hovedtræk ud fra.

- Hallen blev bygget for flere år siden og trænger til nye døre, gerigter og maling, så det er nok det næste, vi går i gang med. Vi har lidt penge på kontoen, men da arbejdskraften er på frivillighedens basis, så ved vi endnu ikke, hvornår vi har tid til det. Den store sal skal også renoveres. Her har vi talt om at få nye og større vinduer, nye gerigter og så skal det hele have en gang maling. Vi ønsker også alle de indvendige døre skiftet til ens døre. Der er booket et bryllup til næste sommer, så det ville være rigtig godt, hvis vi kunne have huset helt renoveret inden da, udtaler Inge-Lise.

Høstfest med gang i

Inge-Lise er ikke meget for at afsløre for meget om høstfesten, men hun vil godt love, at det bliver sjovt.

- Maden laver vi selv. Hvem vi er, er en hemmelighed. Peter Smed Andersen fra Silkeborg spiller op til dans med både gammelt og nyt musik. Desuden har vi sat prisen ned med 50 kroner, så alle kan være med. Folk skal bare komme, som de er og med godt humør, slutter Inge-Lise.

Kagekonkurrence

Har man lyst til at bage en kage, så kan man tilmelde sig Kage-bage-konkurrencen. Det gøres sammen med tilmeldingen. Der vil være præmier til de tre bedste bagere.

Tilmeldingen skal foretages inden den 11. september til Inge-Lise på tlf. 2090 5839, mail: fts.sterup@fibermail.dk eller til Anja, tlf. 6019 0601, mail: anjalind70@gmail.com