KKIK Løbemotion

Savner du aktivitet i efteråret, har KKIK Løbemotion et godt tilbud til dig!

30. august 2013, 12:16
En gruppe løbere fra KKIK Løbemotion til 24-timersløbet i Viborg.

KKIK Løbemotion er en afdeling af KKIK, med tilbud til dig som gerne vil bevæge dig lidt. Vi har hold til alle ambitionsniveauer, Walk´N Run, 3-5 km i løb i roligt tempo, 6-6:30 minutter pr. km, hvor der løbes mellem 5-8 km - enkelte gange 10 km, 5:45-5:15 minutter pr. km, hvor der typisk løbes 10 km og tempo under 5:15, hvor der ligeledes løbes ca. 10 km.

Er du til længere distancer er der også et tilbud til dig. I KKIK er der en del, der løber halve og hele maraton. Træningen til disse løb tilpasses så der trænes i god tid inden et maraton.

- Ud over de almindelige træninger, har vi også en række tilbud om alternativ træning. Vi løber interval cirka én gang om ugen, vi laver fællesløb på tværs af holdene, hvor vi typisk kører en tur i skoven og løber et hyggeligt løb med efterfølgende frugt og vand, vi deltager i fællesløb som for eksempel Viborg 24 timers løb, hvor vi i år deltog med 24 løbere fra alle hold, fortæller Claus Caspersen, formand for KKIK Løbemotion.

- Ud over løb prøver vi også at holde nogle temaaftener, som selvfølgelig handler om løb/træning på den ene eller anden måde. Senest har vi haft Benefit på besøg for at fortælle om kroppen som løberedskab og lidt om skader, og hvordan man undgår disse, fortæller Claus

- Vi syntes selv, at vi er en hyggelig klub med plads til alle, slutter Claus i en pressemeddelelse.

Kik forbi, så finder KKIK et hold, der passer til dig - der løbes hele året.