Hobby- og husflidsfolk mødes i Viborg

I weekenden 6.-8. september danner Tinghallen og Viborg Stadionhal rammerne om Husflidsmessen Kreativ Fritid, der i år finder sted for 26. gang.

29. august 2013, 12:41
Hobby- og husflidsfolk mødes i Viborg

Hobby- og husflidsfolk fra en stor del af Danmark vil i dagene fra fredag den 6. til og med søndag den 8. september sætte kursen mod Viborg. Nærmere betegnet mod Tinghallen og Viborg Stadionhal, som den pågældende weekend lægger gulv til Husflidsmessen Kreativ Fritid 2013.

Messen der i år finder sted for 26. gang, bliver et sandt eldorado for alle med interesse for hobby- og husflidsarbejde. Og det er rigtigt mange. I takt med, at både vores arbejdsliv og vores fritidsliv i stigende grad er blevet digitaliseret og præget af alskens elektroniske løsninger, føler mange et stigende behov for andre udfordringer, hvor de kan bruge deres hænder til noget spændende, interessant og også gerne nyttigt.

Arbejdende udstilling med 150 stande

Det er ikke mindst disse mennesker, som er målgruppen for Husflidsmessen Kreativ Fritid. Fordelt på messens mere end 150 forskellige stande, finder du nemlig alt, hvad hjertet kan begære af materialer, værktøj, undervisningsmateriale m.v. til brug inden for hobby- og husflidsarbejde, kreativt håndværk, hverdagskunst og kunsthåndværk.

På en række af standene vil aktive hobby- og husflidsfolk demonstrere og fortælle om deres respektive hobby og store passion. De giver gerne deres bedste tips og gode råd videre til de besøgende.

Ud over alle dem, som udfylder en stor del af deres fritid med sådanne aktiviteter enten derhjemme eller for eksempel på den lokale husflidsskole, henvender messen sig også til de mange, som arbejder med tingene rent professionelt. For eksempel på aktivitets- og plejecentre, skoler m.v.

Husflidsmessen Kreativ Fritid havde sidst år omkring 12.500 gæster. Et lignende besøgstal ventes til dette års messe, fortæller Tinghallens mediekontor i en pressemeddelelse.