Nyt revisorfirma i Karup

Kenneth Sørensen fra Karup startede for tre år siden revisionsfirmaet ADMK administrations-kontoret

29. maj 2016, 20:35
Ægteparret Kenneth Sørensen og Maibritt Risager Sørensen arbejder mod at blive den fortrukne økonomiske samarbejdspartner i Karup og omegn Foto: Birgitte Brøgger Dyrberg

ERHVERV Firmaet holder til i privaten på Fasanvænget i Karup. Ud over Kenneth, arbejder hustruen, Maibritt Risager Sørensen i firmaet. Det var ikke helt tilfældigt, at det netop var Karup, der blev base for revisionsvirksomheden og familien. Maibritt er selv opvokset i Karup og har gået på Karup skole.

- I forbindelse med min hustru blev flexjobber pga. en ødelagt ryg, tog vi en fælles beslutning om at kaste os ud i at være selvstændige. På denne måde ville hendes skånebehov bedre blive tilgodeset. Hun arbejdede på daværende tidspunkt i et bogføringsfirma, Synergi Finans i Herning, som revisorassistent. Jeg har selv mere end 15 års erfaring som revisor og har fået min uddannelse hos nogle af landets største revisionsvirksomheder, senest Partner Revision i Herning. Jeg har herudover en cand.merc.aud i revision og regnskabsvæsen fra Syddansk Universitet i Kolding.

Det har været en utrolig spændende proces at bygge vores egen virksomhed op fra bunden til, hvor vi er nu. Kundetilgangen er alene sket fra mund til mund. Faktisk har vi ikke anvendt en krone på markedsføring indtil nu. Vi ønsker, at fortsætte den positive udvikling vores virksomhed er inde i, hvilket vi tror skal ske igennem en større lokal synlighed. Det er vores mål, at blive den foretrukne økonomiske samarbejdspartner i Karup og omegn, fortæller Kenneth.

Den positive udvikling skal understøttes af yderligere ansættelse af 1-2 medarbejdere inden for de næste par år.

- Det er utrolig livsbekræftende at kunne få lov at være med som økonomisk sparingspartner, når andre virksomheder udvikles og vækster. Det er noget, vi begge værdsætter meget højt. Lige så spændende kan det være, når man er inde og hjælpe en virksomhed eller en privat person med at komme på ret køl igen med sin økonomi. Det er synd at se, når gode iværksætter-virksomheder må opgive deres drømme af grunde, som måske mere handler om, at de ikke har fået den rette økonomiske rådgivning, end det er deres virksomhedsstrategi, som er slået fejl.

Alle virksommhedstyper

Firmaet yder økonomisk rådgivning og service til alle typer af virksomheder, herunder iværksættere.

- Vi har fortaget investering i samme typer af skatteberegningsprogrammer og værktøjer som de store revisionsvirksomheder, så i princippet er der ikke opgaver, vi ikke kan løse. Vi har dog valgt at have fokus på små og mellemstore virksomheder, som er den størrelse af virksomhed, vi bedst selv kan identificere os med. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og alle kunder bliver behandlet ens. Som en mindre kunde kan man godt blive overset i de store revisionsfirmaer, men vi behandler alle kunder, som var de store, slutter Kenneth.

I ADMK tilbyder de håndtering af lønregnskab, bogføring, regnskab, moms, opstilling af årsrapport for selskaber, budgetter til såvel virksomheder som til private. Herudover er man altid velkommen til at ringe efter et godt råd.