Fru Madsens Pølsevogn

Af Birgitte Dyrberg

26. august 2013, 11:11
Ejeren af Mads Doss i Thorning, Lone Madsen har købt en pølsevogn. Foto: Lisa Mirsal

46-årig Lone Madsen, der driver selskabslokalerne Mads Doss, har købt en pølsevogn, som er døbt "Fru Madsens Pølsevogn."

I torsdags fejrede Lone sin nyerhvervelse med en reception for venner og familie. Omkring 50 mennesker mødte op og fejrede et par gode timer med fadøl og hotdog i massevis.

- Pølsevognen er helt ny, og den kan lejes med og uden personale til alle typer af arrangementer for eksempel bryllup, salgsmesser, firmafester, julefrokoster, receptioner, konfirmationer, studenterfester, natmad, rejsegilde, barnedåb og fødselsdage. Såfremt kunderne ønsker det, så kan de også holde receptionen med pølser fra Tican på Mads Doss, fortæller Lone, mens hun serverede hotdogs til gæsterne.

- Som noget nyt lejer jeg også forskellige ting ud til selskaber og fester, for eksempel en stor grill til helstegt pattegris, fortsætter Lone.

Lone driver selskabslokalerne Mads Doss på 8. år. Stedet har flere selskabslokaler, og der er plads til mellem 20 og 80 gæster i de hyggelige lokaler. I 2010 opstod der en vandskade i lokalerne, så Lone fik lagt nye gulve på og sat flotte, lyse paneler op på væggene. Holder man en fest hos Lone, så skal man ikke være bange for, at man skal sidde på en hård træstol. Lone har nemlig kun læderstole.

- Vil man gerne holde sit selskab andet sted, så leverer jeg også mad ud af huset. Jeg tager også ud som "kogekone" både i Thorning forsamlingshus, i private hjem, eller det sted, hvor kunden ønsker det, fortæller Lone.

- Jeg er på Mads Doss hver dag, da jeg leverer friske sandwich til Statoil. Andre har også mulighed for at købe sandwich i dagligdagen. De kan enten forudbestille eller ringe om morgenen, fortsætter Lone.

- Jeg vil også gerne sælge sandwich til firmaer. Firmaerne kan eventuelt bare få sandwich leveret en gang om ugen, slutter Lone smilende.