Ingen bænkevarmere i Frederiks

Håndboldsæsonens første træningsaften er netop overstået og for Frederiks dameseniorhold, var det en rigtig hård aften.

25. august 2013, 18:06
Leather handball for the winner team

Det var ikke fordi der blev løbet, skudt på mål og trænet slappe mavemuskler - men fordi det viste sig at der kun er 6 kampklare spillere til to hold.

Frafaldet skyldes et babyboom på holdet med to spillere, der netop er nedkommet med en dreng og en pige, og to andre spillere, der kunne annoncere såkaldte "knæskader" (dæknavn blandt spillerne for graviditet). Derudover er flere unge spillere rejst til Århus og Herning for at studere. Stemningen var derfor slet ikke som den plejer at være, når damerne mødes til første træningsaften efter sommerpausen:

- Det plejer ikke at være en nem opgave, at få dem alle til at holde mund og høre efter, når de mødes efter en lang sommer. De skal jo have snakket om alt muligt og glæder sig til at komme i gang med en ny sæson. Men denne gang blev der noget stille, da vi fandt ud af at holdet mangler så mange spillere, fortæller formand for håndboldudvalget, Alice Damgaard.

Trækker det ene hold

Én ting er dog sikkert for damerne. Det ene hold bliver trukket, for det er ikke realistisk at finde spillere nok til to hold.

- Vi er nødt til at trække det ene hold, men håber da vi finder nogle flere spillere, så vi ikke pludselig står helt uden damehold, udtaler Alice Damgaard videre.

Håndboldafdelingen, træner Kenneth Bundgaard og hele holdet er nu gået i gang med at lede efter nye spillere, og håber der dukker nogle op inden sæsonstart i oktober.

- Alle spillere er velkomne og man skal ikke være bange for at være i dårlig form - vi starter altid forsigtigt op, og som noget rigtig positivt bliver der ingen bænkevarmere i år, fortæller træner Kenneth.

- Vi træner til at starte hver tirsdag i Alhedehallen, og der er også mulighed for træning torsdag, slutter Alice.