Dedikeret meteorolog

Ved Regner Tang Jeppesens død har Karup mistet et kendt ansigt og en ildsjæl, der i sin tid, sammen med Georg Kusnizoff var med til at lægge idrætsforeningerne i Karup og Kølvrå sammen til de

14. marts 2016, 11:20
Regner Tang Jeppesen Foto: Privat

NEKROLOG Gennem en meget lang årrække var han kasserer for KKIK, et job, som han var meget ked af at måtte opgive for få år siden, men helbredet svigtede de sidste år.

Regner Tang Jeppesen, er bedre kendt som Jeppe. Han blev født i Skjern 17.3. 1934, men han fik sin opvækst nær Ulfborg, da hans forældre købte en gård der.

Som kun 16-årig rejste han til København, for at studere metrologi i Kastrup Lufthavn og ved Metrologisk Institut. Herfra gik turen videre til først Mestersvig og senere Sdr. Strømfjord i Grønland. Her mødte han sit livs kærlighed Karen, der var kok. Efter de blev gift flyttede de i 1959 til Kildegården i Karup, og Jeppe arbejdede både i tårnet og i bunkeren på flyvestationen, hvor han var en meget dedikeret metrolog. Han stoppede med udgangen af december 2003. Ikke så meget fordi han havde lyst til det, men mere for selv at bestemme hvornår han ville gå.

Også boligselskabet Karup havde gennem mange år stor glæde af Jeppes evner som kasserer. Jeppe var også politisk aktiv og forsøgte at komme i byrådet som Konservativ. Det lykkedes dog ikke.

Jeppe var særdeles vellidt og vedholdende i det han kastede sig over, og selv om han brugte meget tid på arbejde og tillidshverv, svigtede han ikke sin familie.

Han efterlader sig sin kone Karen og tre sønner, der bor i Karup, Vestbjerg og Faxeladeplads, ni børnebørn samt fire oldebørn og en mere, der er på vej.