Optiker og fysioterapeut i permanent samarbejde

Samarbejdet imellem optiker og fysioterapeut i Karup er kommet for at blive. Der er nu gået lidt over et halvt år siden, at optiker Per Juel fra Juel Optik og fysioterapeut Rikke Østergaard f

16. marts 2016, 14:30
Samarbejdet mellem optiker Per Juel og fysioterapeut Rikke Østergaard fortsætter.

KARUP - Vores samarbejde er helt sikkert kommet for at blive, siger både Per Juel og Rikke Østergaard, som nu også arbejder på, at åbne en klinik sammen i Stoholm inden så længe. Rikke Østergaard og Per Juel kender hinanden tilbage fra Viborg, hvor de begge har klinik i Sundhedshuset på Toldboden. Det var derfor helt naturligt for dem, at snakke om, hvordan man kunne kombinere deres faglighed i Rikkes klinik i Karup, og de er begge enige om, at de her et halvt år senere har fundet et koncept, som fungerer rigtig godt for dem og ikke mindst for deres kunder.

- Der er rigtig mange i dag, som døjer med hovedpine og nakkesmerter, hvilket selvfølgelig kan skyldes flere ting, siger Rikke Østergaard, men i rigtig mange tilfælde viser det sig, at være ergonomien såsom siddestilling og arbejdsstillinger, og deraf ofte en forkert brille, som er skyld i hovedpinen. Så udover at arbejde med ergonomien, som vi har gjort i flere år, så har det givet perfekt mening, at koble Pers viden om synet og briller sammen med vores viden om fysiologi, og derved sørge for at vores klienter får den optimale behandling, siger Rikke Østergaard.

Men det er ikke kun dem med nakkesmerter og hovedpine, som har nydt godt af Rikke Østergaard og Pers Juels samarbejde. Det er en del år siden, at Karup havde en optiker i byen, og det har Per Juel helt sikkert kunnet mærke på den varme velkomst han har fået af byens borgere.

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod her i Karup, både af byens borgere, men også af de andre handlende, siger Per Juel, som også har meldt sig ind i Karup Handelsforening, netop for at støtte op om det gode handels- og byliv i Karup. Her i Karup kender folk hinanden, og der er en utrolig hjælpsomhed og imødekommenhed, som man ikke møder på samme måde i de lidt større byer, siger Per Juel, som ser frem til at komme til Karup hver eneste onsdag eftermiddag, når han har fast åbningstid hos BeneFiT Karup på Bredgade.

- Flere af kunderne i butikken har ikke fået lavet synstest eller gennemgået deres briller igennem længere tid, hvilket skyldes, at de har skullet køre efter det. Men det er heldigvis blevet nemmere, når jeg nu er lige i nærheden, eller hurtigt kan komme ud til dem med min mobile konsultation, siger Per Juel:

- Mine kunder har ikke nødvendigvis besøgt Rikke før i hendes fysioterapi, og det samme gør sig gældende med Rikkes klienter, som heller ikke har fået synet tjekket i en årrække. Så det er ikke kun vores kunder, der nyder godt af vores samarbejde. Vi hjælper i høj grad også hinanden, og det kan vores kunder også mærke, da flere af dem har nævnt, at der er en god stemning her hos BeneFiT Karup og Juel Optik, siger Per Juel, som heller ikke er i tvivl om, at den gode stemning og det gode samarbejde er kommet for at blive.