Damsgaard klarer sig godt i DM-A MX2-Klassen

Nicolai Damsgaard ligger lige nu på en 12. plads i DM-A MX2-klassen, men med et to ugers træningsophold i ryggen, satser han på bedre placeringer i anden halvdel af sæsonen.

19. august 2013, 10:32
Nicolai Damsgaard ved sin motocross.

- Jeg har været i Belgien i to uger sammen med Christian Svaneborg og min makker Nicolaj Jensen for at få trænet lidt, og se om jeg ikke kan gøre det lidt bedre den sidste del af sæsonen, siger Damsgaard og fortæller videre:

- Den første weekend prøvede vi at deltage i international youth cup. Det var over to dage, lørdag og søndag. Første dag gik det ikke for godt. Jeg havde svært ved at huske banen, fordi det var inde i en skov, og det hele lignede hinanden. Og så døjede jeg meget med arm pump.

Alligevel blev Damsgaard nr. 6 i første heat om lørdagen, og i andet heat blev han nr. 3, så der var positiv stemning efter en hård dag. Søndag blev Damsgaard så nr. 2 i første heat og nr. 3 i andet heat, hvilket gav en samlet placering som nr. 3 på dagen.

- Det var en fed første uge med løb, og i anden uge fik vi trænet rigtigt godt, fortæller Damsgaard i en pressemeddelelse.

Efter den gode træning i Belgien, satser Nicolai Damsgaard på lidt bedre resultater i anden halvdel af sæsonen.- Min målsætninger for resten af året vil nok være, at se om jeg ikke kan komme i top fem i en af de to sidste DM-A afdelinger, fortæller Damsgaard.