Andelskassen havde travlt til Open By Night

Andelskassen i Frederiks havde travlt torsdag den 15. august, hvor der blev afholdt både Open By Night i Frederiks samt Måneskin i Haderup.

19. august 2013, 10:32
Andelskassen havde i samarbejde med AIF lavet en konkurrence, hvor det gjaldt om at skyde en fodbold hurtigst i mål.

Personalet havde delt sig op, så Andelskassen kunne være repræsenteret begge steder.

I Haderup blev der serveret kaffe og popcorn, mens filialdirektør Søren Buch Kristensen, privatkunderådgiver Hanne G. Lynnerup samt erhvervsrådgiver Torben Nyehuus var klar til at få en god snak med både eksisterende og eventuelt kommende kunder i Haderup. Andelskassen sponserede desuden en Bodum bordgrill til gas, der blev bortaktioneret og indbragte lidt penge til byfestudvalget i Haderup.

I Frederiks havde Andelskassen lavet et samarbejde med AIF, den lokale idrætsforening, om en konkurrence, hvor det gjaldt om at skyde en fodbold hurtigst i mål. Der var opstillet en fartmåler, og der var gevinster til de børn og voksne, der havde det hurtigste skud i løbet af aftenen.

Ud over denne konkurrence, som Per Hermann fra AIF stod for, lavede personalet fra Andelskassen mad over bål, og alle kunne komme forbi og få en smagsprøve. Der var sommerwok på menuen, og retten blev tilberedt i en stor bålpande på pladsen foran Andelskassen. Rigtig mange kom forbi for enten at deltage i konkurrencen, få en snak med personalet eller for at få en smagsprøve eller en forfriskning. Der blev i løbet af aftenen uddelt tæt på 100 tallerkener med sommerwok, og da klokken var 21, var bålpanden helt tom. Finansøkonom Nicklas Dahl Frimor, Kundemedarbejder Lone Jensen samt Privatkunderådgiverne Helle Ekholm og Christina B. Laier havde en god aften til Open By Night, hvor der var en helt sydlandsk stemning med masser af mennesker og musik i byen.

Alt i alt var det nogle gode arrangementer i både Haderup og Frederiks, hvor rigtigt mange, både kunder og ikke kunder, kom forbi til en uformel snak med Andelskassens personale.