Viborg Ungdomsskole åbner med store nyheder

Kalenderen har passeret 12. august, og dermed har Viborg Ungdomsskoles fritidsafdeling åbnet for tilmeldingen til sæsonens mere end 100 hold og aktiviteter.

19. august 2013, 10:02
Hold-sæsonen slutter til foråret med en stor Show Off-aften, hvor de unge viser, hvad de har lært i løbet af vinteren. Foto: Viborg Ungdomsskole.

Det er en sæsonstart med mange og store nyheder for Viborg Kommunes unge. Ungdomsskolen åbner med nyt logo og ny hjemmeside, der præsenterer skolen som en samlet institution med forskellige afdelinger, der supplerer hinanden.Men det er ikke kun udtryk og design, der er nyt. Fritidsafdelingens menukort for sæsonens fritidshold og -aktiviteter er også udvidet med nye, anderledes oplevelser til de unge fra 7. klasse op til 18 år.

Talent, model og strik

Populære gengangere som trial, Elitesoldaterne og rollespil er bibeholdt, imens hold som Strik og Hundeskolen er blandt nyhederne. Parkour-holdet er igen på programmet imens Ungdomsskolen har oprettet en regulær talent-afdeling hvor de populære hold som MusicalTalent Viborg, MedieTalent Skolen og Talentklasserne er at finde.

Viborg Ungdomsskoles Fritidsafdeling er ikke kun hold. Det er også rejser, weekendture og enkeltstående oplevelser, hvor "Model for en dag" og en weekend som matros på Fulton er blandt de helt nye tiltag hen over efteråret.

Leder af fritidsafdelingen Kurt Vestergaard har store forhåbninger til det nye år.

"Sidste år slog vi rekord med næsten 50 tilmeldte på et enkelt hold, så mon ikke vi med dette års program kan gøre det lige så godt?" spår han.

Fritidsafdelingens tilbud er for alle unge i kommunen og fordeler sig i både Viborg og lokalområderne. Er der mere end ni kilometers transport til det ønskede hold, bliver transportudgifterne refunderet. Det er gratis at deltage på holdene og tilmeldingsfristen er 31. august.