Sjov i gaden

- Vi skal have noget sjov i gaden, siger SPAR købmand Kennet Siig i Frederiks forud for Open By Night i Frederiks torsdag den 15. august.

12. august 2013, 17:02
Kennet Siig fra Spar udlover en gavecheck på 10.000 kroner.

Med sin fortid som turist guide, og med H.C. Andersens ord "At rejse er at lave" i baghovedet, sætter Kennet et gavekort på 10.000,00 kr. på højkant, til en heldig vinder.

I forretningen i Frederiks kan man købe en kuvert med to nøgler. Der kommer i alt 100 nøgler i omløb, og en af nøglerne passer til en hængelås, som bliver sat i en kæde rundt om gavechecken, og den der får den rigtige nøgle, får også gavechecken på de 10.000 kroner, som kan byttes hos Primo Tures i Ringkøbing.

- Jeg har tidligere været ansat som guide i det firma, og kan stå inde for det, siger Kennet Siig, der med sin fortid som guide også kan give gode råd og fif, hvis man overvejer at tage på en rejse.

- Alle der har købt en nøgle kan komme i butikken torsdag aften klokken 21.30, hvor man så kan få lov at prøve sin nøgle, og dermed finde ud af om man er den heldige vinder. Der har ikke været grund til at rejse ud denne sommer, men det kunne jo være skønt med en tur ned i varmen til vinter, siger Kennet, der glæder sig til at overrække den store check.