Fem dages byfest venter i Ilskov!

Så er Ilskov igen klar til fem dages byfest

26. maj 2015, 11:50
Find Nøglen; Både børn og voksne var spændte på, om netop deres nøgle kunne låse op for kisten til sidste års Find Nøglen-konkurrence Foto: Privatfoto

ILSKOV Festen er med motion, banko, underholdning, musik, dans og hyggeligt samvær

Byfesten i Ilskov bliver afholdt for 29. år i træk og bliver løbet i gang onsdag den 3. juni, hvor løbeklubben og Ilskovs Venner igen afholder Byfest-løb i og omkring Ilskov. Sidste år deltog intet mindre end 151 løbere i alle aldre i det store byfestløb, og i år håber vi, at der kommer endnu flere deltagere.

Torsdag

Torsdag skal der traditionen tro spilles banko i teltet, hvor Borgerforeningen er værter med gode, attraktive præmier og hyggelig stemning. Omkring 200 glade bankospillere forventes at møde op i teltet, for at kæmpe om de mange flotte gevinster.

Fredag

Fredag er der fællesspisning med helstegt pattegris, pommes frites eller måske en frankfurter fra madteltet kan friste? Derudover er der kåring af Årets Ilskov Borger, talentshowet Scenen er din, hvor byens børn og unge dyster mod i hinanden i sang, dans og underholdning. Aftenen sluttes af med diskotek for de unge fra 7. klasse og op.

Lørdag

Lørdag skal der først dystes i høvdingebold og børnene har mulighed for at få lidt farve i ansigtet hos de glade piger, der stiller op for at lave ansigtsmaling på børnene. Det er også muligt at prøve kræfter med WaterBalls-attraktionen, hvor man kan få fornemmelsen af at gå på vandet inden i en oppustelig bold. Vi får omkring middag besøg af en række forskellige lastbiler og om eftermiddagen skal vi finde vinderene i årets traktortræk. Lørdag aften er der teltbal, hvor vi starter med fællesspisning og derefter spiller BoogieLive op til fest og dans.

Søndag

Søndag starter med Gudstjeneste på festpladsen og herefter er der gratis morgenkaffe og rundstykker til alle. Søndagen byder også på bagagerumssalg og kagekonkurrence, inden vi skal afholde byens første Minecraft byggekonkurrence. Senere op eftermiddagen kommer den engelekse duo Hawkeye and Hoe og underholder med sang, musik og sjove bemærkninger. Vi skal også finde vinderen i tegnekonkurrencen og MusikQuizen, samt den heldige vinder af et gavekort til Lalandia i vores Find Nøglen-konkurrence.

Bestyrelsen i Ilskovs Venner håber at se rigtig mange i og omkring festpladsen og håber alle får en rigtig hyggelig weekend, skriver Ann Hyldgaard fra Ilskovs Venner i en pressemeddelelse.

Se hele programmet for byfesten på ilskov.net eller følg os på Facebook; https://www.facebook.com/ilskovbyfest