Fedtfattigt valg hos OK Plus i Karup

Et sundere valg, der smager godt, er tanken bag den nye maskine fra moms`s, som OK Plus i Karup har investeret i.

06. maj 2013, 13:21
Pernille Nørbæk Andersen ved den nye moms-maskine.

Kunderne kan med god samvittighed nyde en bakke pommes frites hos OK Plus. Den mere traditionelle friturekoger er erstattet med den nye maskine mom´s.

- Med mom´s skal vi hverken anvende olie eller friture for at tilberede maden, fortæller forpagter Helle Madsen, som overvejende har fået positive tilbagemeldinger fra kunderne.

Udover pommes frites, har OK Plus i Karup også valgt at tilberede pølsemix og kyllingenuggets i mom´s maskinen. Der er mange muligheder for at udvide sortimentet med flere fedtfattige retter og i nærmeste fremtid, vil der også være mulighed for at bestille burgere fra mom´s maskinen.

Udover de fedtfattige produkter, tilbyder Helle også forskellige hotdogs samt et udvalg af sandwichs, bagerbrød, drikkevarer og kaffe.

- Mine fingertykke pommes frites indeholder kun 3,5 % fedt, mens de tynde "pinde" indeholder 8-9%. Traditionelle pommes frites indeholder mellem 25 og 28 % fedt. Vi slipper også for lugten af friture, da maskinen er helt lugtfri.

- Med de lange åbningstider, som forretningen har, er det vigtigt, at butikken kan tilbyde andre produkter end de traditionelle kioskvarer og her kommer udvidelsen af fastfood sortimentet ind. Vi vil gerne give vores kunder et fedtfattigt alternativ, fortæller Helle.