Hyggelig aften i Ilskov forsamlingshus

En efterhånden mangeårig tradition i Landsbyen Ilskov, samlede onsdag den 15. oktober 135 borgere til fællesspisning, denne gang over temaet Løvfaldsfest

20. oktober 2014, 13:40
Til fællesspisningen i Ilskov Forsamlingshus blev der pyntet op efter temaet: "Løvfald". Foto: Privat

LØVFALDSFEST I løbet af vinterperioden fra september til april, inviterer Ilskov Borgerforening til fællesspisning 6-8 gange, hver gang er der stor opbakning fra de lokale borgere. På en helt almindelig hverdagsaften, er det muligt at få nogle timer sammen med naboen, noget godt at spise og fællessang. Sangene er udvalgt efter temaet.

Dette er kun muligt, fordi mange frivillige kræfter bakker op, denne onsdag var der forskellige opgaver som:

- Uddeling af invitationer til alle husstande i Ilskov.

- Madlavning et fast hold, der efterhånden er ret garvet.

- Borddækning.

- Pyntning af borde.

- Salg af æblerov (et lotterispil) og uddeling af gevinster.

Denne onsdag var det desuden mulighed for at vinde de flotte borddekorationer som prydede taselv bordet, fortæller sekretær i Ilskov Borgerforening og forsamlingshus Viggo Andersen i en pressemeddelelse.

Menuen var: Rejecoktail med friskbagt brød, Forloren hare m/skysovs, syltet tyttebær, asier, kartofler og franske kartofler, der blev sluttet af med en kop kaffe og småkager.

Næste fællesspisning er mandag den 10.november Mortensaften, dette er også blevet en tradition i Ilskov, som mange lokale ser frem til, denne aften vil sangene blive akkompagneret af musik og der er stille underholdning under spisningen.

Igen vil frivillige i god tid komme rundt med invitation til alle husstande.

Ilskov Forsamlingshus og Borgerforening er glad for den lokale opbakning, det sikre fortsat denne aktivitet, hvor man får mulighed for at møde naboerne også fra de andre gade i byen.