Nyt købmandspar til Karup

22. april 2013, 13:21
Købmand Dennis Lind Pedersen og Henrijette Lind Pedersen

Det er med et stort smil på læberne, at den 32-årig Dennis Lind Pedersen fortæller om sit nye købmandsjob i Rema 1000 i Karup. Et job han overtog den 14. marts efter købmand Carsten Knudsen.

En erfaren herre.

Dennis Lind Pedersen har omkring otte års erfaring med jobbet som købmand. Han kommer fra en lignende stilling i Rema 1000 i Skive.

- Jeg søgte jobbet, fordi jeg så nye udfordringer og store udviklingsmuligheder i forretningen i Karup. Blandt andet skal ferskvareafdelingen udvikles.

Nye ansigter i butikken.

Udover købmanden, fulgte en butikselev fra Skive med til Karup.

- Min kone Henrijette Lind Pedersen arbejder også i forretningen, selvom hun i dag er sygemeldt med dårlig ryg. Jeg arbejder mange timer hver uge, så jeg nyder, at jeg kan se min kone i arbejdstiden, fortæller Dennis.

Der er ingen planer om udskiftning af personale, men da forretningen manglede personale faldt det helt naturligt ind at ansætte Henrijette. Vi har en klar arbejdsfordeling. Henrijette er chef i hjemmet, og jeg er i butikken, griner Dennis.

Et gode for lokalområdet.

Dennis har meldt sig ind i Karup Handelsstandsforening, i modsætning til den tidligere købmand.

- Jeg vil engagere mig i lokalområdet, også i foreninger, i den udstrækning tiden tillader det.

- Jeg er blevet taget utroligt godt imod og er allerede rigtig glad for jobbet, fortsætter han.

Bor på Hessellund Sø Camping.

Til dagligt bor købmandsparret med deres to børn på syv og elleve år i Højslev ved Skive. Da de elsker campinglivet, har de lejet sig ind på Hessellund Sø Camping i hele april måned.

- Vi vil gerne leje en fast plads på Hessellund Sø Camping, men alt er booket op, slutter Dennis.