Sommerferiemulighed for unge

Det er altid en udfordring at finde på sommeraktiviteter, når børn er blevet 14 år og ikke har alderen til for eksempel fodbold- eller håndboldskoler.

26. juni 2013, 00:56
Arkivfoto: En gruppe unge er i gang med én af de mange sommeraktiviteter. Foto: Bent Nielsen

En gruppe af unge med tilknytning til DGI Midtjylland har derfor taget initiativ til en anderledes sommercamp, som forhåbentlig kan tænde målgruppen - de 14-17-årige.

- Vi fik ideen på vores tur til Ghana sidste år i forbindelse med DGI Midtjyllands internationale lederuddannelse. Her oplevede vi på nært hold en sportsfestival, som var helt fantastisk. Vi spurgte os selv, om vi ikke kunne lave noget lignende hjemme i Danmark, siger en af initiativtagerne, 22-årige Rasmus Emil Vindvad.

Rasmus kommer selv fra Ulbjerg, hvor han har dyrket gymnastik og været leder i Ulbjerg GF. Nu bor Rasmus i Aarhus, hvor han læser til lærer.

- Faciliteterne og omgivelserne i Ulbjerg med fjord og skov er ideelle til de mange forskellige aktiviteter, som campen vil komme til at bestå af, tilføjer Rasmus

På campen vil de unge blandt andet opleve adventurerace i skoven, klatring, udfordringer på fjorden, streetaktiviteter m.m.

Deltagerne vil blive en del at et ottemands team, der sammen skal løse spændende og udfordrende opgaver. Instruktørerne er fra ungenetværket i DGI Midtjylland, som efterhånden har en del erfaringer fra uddannelsen og øvrige camps, fortæller Magnus Korsgaard Nielsen i en pressemeddelelse.

Der er plads til 32 unge på campen, som afvikles fra mandag den 5. til torsdag den 8. august.

Tilmelding til DGI Midtjylland.