Foto: Fjends Folkeblad: Arkivfoto
Optagelserne til Julemandens datter starter senere på året og ligesom sidst bliver der også denne gang brug for mange lokale statister, sådan som vi oplevede det ved optagelserne her ved Mønsted Kalkgruber i forbindelse med julefilmen Emma og Julemanden

Viborg-området lægger kulisser til endnu en julefilm

06. Juni 2017, 08:04

FILM Viborg Kommune får endnu en filmproduktion til området. I løbet af efteråret starter optagelserne til efterfølgeren for julefilmen Emma og Julemanden.

Julemandens datter er titlen på den kommende familie- og eventyrfilm og filmholdet fra Deluca Film er det samme, som stod bag den første julefilm.

Optagelserne kommer til at foregå i Viborg Kommune og der er planer om at filme blandt andet i Hald-Ege, Dollerup, Mønsted og i Viborgs julepyntede gader.

- Vi glæder os til at Viborg Kommune igen kommer på det store lærred. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Deluca Film sidst og ser frem til at arbejde sammen med dem igen om den nye film. Emma og Julemanden var en stor succes, og det var Viborg Kommunes beslutning om at støtte projektet også. Derfor går vi gerne ind i og investerer i et filmprojekt igen. Det håber vi også at mange borgere har lyst til, for lige som sidst, bliver der brug for masser af statister og hjælpende hænder, siger Borgmester i Viborg Kommune, Torsten Nielsen.

Kendte skuespillere

Rollen som Julemanden spilles af Martin Buch, som vi kender fra Rytteriet, og hans hustru spilles af Mia Lyhne, der har været med i blandt andet Klovn og Dræberne fra Nibe. I rollerne som Lucia og Albert kommer vi til at se to talentfulde jyske børn hvis navne endnu ikke er offentliggjort.

- Produktionsholdet er stort set det samme som sidst, og alle glæder sig til at komme tilbage til Viborg. Vi oplevede en meget stor gæstfrihed og havde et fantastisk samarbejde med såvel kommune som virksomheder og borgere. Dt, og ikke mindst Viborgs smukke natur og spektakulære locations, var en kæmpe gave for Emma & Julemanden. siger Morten Rasmussen, producent i Deluca Film.

Julemandens datter bliver produceret med støtte fra blandt andre Viborg Kommune, Den Vestdanske Filmpulje og Det Danske Filminstitut. Filmen bliver distribueret af Scanbox Entertainment og får dansk biografpremiere i hele landet i november 2018.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Nyhed: Mercantec klar til at uddanne elektrikere

Det teknologiske tog tromler af sted, og elektrikere er en faggruppe...

Karup hjælper andre

Lions Karup bidrager til årets Lions pris som i år blev på 624.000...

Ny kalender løfter kulturen i Viborg Kommune

Kalenderen skal løfte kultur- og foreningslivet til nye højder

Tusindvis af cykel-ryttere på vejene

Der bliver masser af cykeltrafik på landevejene op gennem Jylland...

Snubledag med mange tilbud

Snapsting for de alleryngste på Borgvold i Viborg