Foto: Fjends Folkeblad: Arkivfoto
Optagelserne til Julemandens datter starter senere på året og ligesom sidst bliver der også denne gang brug for mange lokale statister, sådan som vi oplevede det ved optagelserne her ved Mønsted Kalkgruber i forbindelse med julefilmen Emma og Julemanden

Viborg-området lægger kulisser til endnu en julefilm

06. Juni 2017, 08:04
 

FILM Viborg Kommune får endnu en filmproduktion til området. I løbet af efteråret starter optagelserne til efterfølgeren for julefilmen Emma og Julemanden.

Julemandens datter er titlen på den kommende familie- og eventyrfilm og filmholdet fra Deluca Film er det samme, som stod bag den første julefilm.

Optagelserne kommer til at foregå i Viborg Kommune og der er planer om at filme blandt andet i Hald-Ege, Dollerup, Mønsted og i Viborgs julepyntede gader.

- Vi glæder os til at Viborg Kommune igen kommer på det store lærred. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Deluca Film sidst og ser frem til at arbejde sammen med dem igen om den nye film. Emma og Julemanden var en stor succes, og det var Viborg Kommunes beslutning om at støtte projektet også. Derfor går vi gerne ind i og investerer i et filmprojekt igen. Det håber vi også at mange borgere har lyst til, for lige som sidst, bliver der brug for masser af statister og hjælpende hænder, siger Borgmester i Viborg Kommune, Torsten Nielsen.

Kendte skuespillere

Rollen som Julemanden spilles af Martin Buch, som vi kender fra Rytteriet, og hans hustru spilles af Mia Lyhne, der har været med i blandt andet Klovn og Dræberne fra Nibe. I rollerne som Lucia og Albert kommer vi til at se to talentfulde jyske børn hvis navne endnu ikke er offentliggjort.

- Produktionsholdet er stort set det samme som sidst, og alle glæder sig til at komme tilbage til Viborg. Vi oplevede en meget stor gæstfrihed og havde et fantastisk samarbejde med såvel kommune som virksomheder og borgere. Dt, og ikke mindst Viborgs smukke natur og spektakulære locations, var en kæmpe gave for Emma & Julemanden. siger Morten Rasmussen, producent i Deluca Film.

Julemandens datter bliver produceret med støtte fra blandt andre Viborg Kommune, Den Vestdanske Filmpulje og Det Danske Filminstitut. Filmen bliver distribueret af Scanbox Entertainment og får dansk biografpremiere i hele landet i november 2018.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Aktionærmøde i Andelskassen med spændende besøg

Aktionærmøde i Andelskassen med prisuddeling og underholdning ved...

Fællessang om kærlighed og kartofler med Lene Rikke Bresson i Karup

Der er fællessang og hygge på programmet, når Kulturskolen Viborg og...

Kom på rumrejse i efterårsferien

Onsdag i efterårsferien inviteres halvstore børn på 5-8 år på en tur...

Flot lokalt resultat i Røde Kors indsamling

Resultatet for Karup/kølvrå og Frederiks er cirka 2000 kroner højere...

Demensvenner søges

Viborg kommune søger demensvenner til at hjælpe demente i dagligdagen...