Valgkampen er startet

Valgkampen er startet

Læserbrev af Ove Kent Jørgensen, kandidat til Viborg Byråd for Dansk Folkeparti.

10. Oktober 2013, 11:52
Af Birgitte Brøgger Dyrberg, bbd@ugeavisen-karup.dk

Der er ingen tvivl når man læser alle de læserbreve i Viborg Stifts Folkeblad i de sidste mange uger, at valgkampen er startet.

Der bliver kæmpet om taburetterne til det kommende byrådsvalg d. 19. nov. 2013.

Det er næsten alle de nuværende partier, som vi dagligt kan læse om, hvad de har gjort i den sidste byrådsperiode men ikke hvad de vil gøre i den kommende. Det kan være udtryk for dårlig samvittighed.

Der er budgetforlig mellem alle partier i byrådet, og nu gælder det om at budgettere rigtigt. Med et budget på 5.4 mia. kr. for 2014 er der mange penge at flytte rundt på

Der er ingen tvivl om, at alle ønsker flere penge i de forskellige udvalg.

I Dansk Folkeparti har vi indgået valgforbund med V og LA for at få et borgerligt styret byråd, samt for at ingen stemmer skal gå tabt.

Der har været en del skriverier fra begge fløje i byrådet om, hvem der er bedst til at styre Viborg i den rigtige retning.

Der skal ikke herske tvivl om fra Dansk Folkeparti, vi har i valgforbundet peget på Nina Hygum V som forhandlingsleder på valgnattet, for at søge et bredt forlig og det står vi selvfølgelig fast på.

Per Møller Jensen S har i fredagsavisen været ude og lavet hans helt egen valgprognose, hvad han så ellers vil bruge den til.

Der er ingen der kender valgets udfald før alle stemmer er optalt på valgnatten.

Vi vil i Dansk Folkeparti være med til at føre en fornuftig politik i det nye byråd til glæde og gavn for alle i Viborg Kommune.

Socialpolitikken: Dansk Folkeparti vil arbejde for, at handicappede og svage medborgere sikres en værdig behandling, når pleje, omsorg og praktisk bistand er nødvendig fra Viborg Kommune.

Ældrepolitikken: Dansk Folkeparti vil arbejde for, at de ældre og svage medborgere sikres en værdig og anstændig alderdom - mennesket før systemet.

Erhvervspolitikken: Dansk Folkeparti ønsker, at bygge- og sagsbehandlingstiden SKAL nedbringes. Vi kan ikke acceptere, at virksomheder flytter til andre kommuner, fordi sagsbehandlingstiden i Viborg er for lang. Det skal være muligt, at få svar på sin ansøgning ca. 2 uger efter modtagelsen af byggesagen.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Politik

Tvangsforflyttelse

Region Midts angrebsplan, vil skubbe til den tvangsforflyttelse, der...

DF har listen klar til byråds- og regionsvalg

Dansk Folkeparti i Viborg Kommune har nu listen klar med kandidaterne...

De beskidte vejskiltes land

Danmark har generalt et godt ry, hvor der tages hensyn til natur og...

Udvikling i landområderne

Den 21. juni havde kroejer og byrådsmedlem Gregers Laigaard sat...