Valgkampen er startet

Valgkampen er startet

Læserbrev af Ove Kent Jørgensen, kandidat til Viborg Byråd for Dansk Folkeparti.

10. Oktober 2013, 11:52
Af Birgitte Brøgger Dyrberg, bbd@ugeavisen-karup.dk

Der er ingen tvivl når man læser alle de læserbreve i Viborg Stifts Folkeblad i de sidste mange uger, at valgkampen er startet.

Der bliver kæmpet om taburetterne til det kommende byrådsvalg d. 19. nov. 2013.

Det er næsten alle de nuværende partier, som vi dagligt kan læse om, hvad de har gjort i den sidste byrådsperiode men ikke hvad de vil gøre i den kommende. Det kan være udtryk for dårlig samvittighed.

Der er budgetforlig mellem alle partier i byrådet, og nu gælder det om at budgettere rigtigt. Med et budget på 5.4 mia. kr. for 2014 er der mange penge at flytte rundt på

Der er ingen tvivl om, at alle ønsker flere penge i de forskellige udvalg.

I Dansk Folkeparti har vi indgået valgforbund med V og LA for at få et borgerligt styret byråd, samt for at ingen stemmer skal gå tabt.

Der har været en del skriverier fra begge fløje i byrådet om, hvem der er bedst til at styre Viborg i den rigtige retning.

Der skal ikke herske tvivl om fra Dansk Folkeparti, vi har i valgforbundet peget på Nina Hygum V som forhandlingsleder på valgnattet, for at søge et bredt forlig og det står vi selvfølgelig fast på.

Per Møller Jensen S har i fredagsavisen været ude og lavet hans helt egen valgprognose, hvad han så ellers vil bruge den til.

Der er ingen der kender valgets udfald før alle stemmer er optalt på valgnatten.

Vi vil i Dansk Folkeparti være med til at føre en fornuftig politik i det nye byråd til glæde og gavn for alle i Viborg Kommune.

Socialpolitikken: Dansk Folkeparti vil arbejde for, at handicappede og svage medborgere sikres en værdig behandling, når pleje, omsorg og praktisk bistand er nødvendig fra Viborg Kommune.

Ældrepolitikken: Dansk Folkeparti vil arbejde for, at de ældre og svage medborgere sikres en værdig og anstændig alderdom - mennesket før systemet.

Erhvervspolitikken: Dansk Folkeparti ønsker, at bygge- og sagsbehandlingstiden SKAL nedbringes. Vi kan ikke acceptere, at virksomheder flytter til andre kommuner, fordi sagsbehandlingstiden i Viborg er for lang. Det skal være muligt, at få svar på sin ansøgning ca. 2 uger efter modtagelsen af byggesagen.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Politik

Danske pensionskroner

Vores danske pensionskroner flyder til Sydeuropa, hvor de investeres...

Dankort-forbruget de første 14 dage af december

Dankort-forbruget i de to første uger af december 2014 viser en...

Julehjælpsindsamling sætter rekord...igen

Hos Dansk Folkehjælp, Danmarks største formidler af julehjælp, sætter...

Danskerne vil have automatisk organdonation

To ud af tre danskere vil gøre alle til organdonorer, når de fylder...

Hurra for dobbelt statsborgerskab!

Snart bliver det muligt at opnå dobbelt statsborgerskab, og det er en...

Reglerne om bidrag skal holdes!

Det har næppe forbigået opmærksomheden hos ret mange af avisens...