Foto: Pressefoto
F. v.: Frederik Berg Overgaard, Anja Bonde Fløjborg, Liz Dueholm, Flemming Gundersen og Robert Demny

Stiller fem personer op til kommunalvalg

18. maj 2017, 08:00
Af Britta Kristiansen, bk@fjendsfolkeblad.dk
 

POLITIK Enhedslisten i Viborg har på et medlemsmøde valgt fem kandidater, der er opstillet på en partiliste til kommunalvalget i november.

De opstillede kandidater er:

Flemming Gundersen, 66 år, pensioneret geograf og lærer, og bor i en almen bolig i Vestervang i Viborg. Flemming har repræsenteret Enhedslisten som medlem af byrådet i Viborg siden 2014 med plads i Klima- og Miljøudvalget. Ligeledes sidder han som næstformand i Det Grønne Råd og Handicaprådet.

Robert Demny, 58 år, fængselsbetjent og mangeårigt fagligt aktiv i Fængselsforbundet. Han er optaget af arbejdsmarkeds- og socialpolitik, kunst og kultur.

Anja Bonde Fløjborg, 37 år, socialpædagog, fagligt aktiv i Socialpædagogernes Landsforbund. Hun er opvokset i en af de mindre byer uden for Viborg. Derfor er hun opmærksom på de problematikker, der er i en lille oplandsby.

Frederik Berg Overgaard, 24 år, førtidspensionist, og student fra Viborg gymnasium og hf. Opvokset i Pederstrup, og bor nu i lejlighed i Viborg. Han er aktiv i Muskelsvindfonden og har tidligere været el-hockey træner i handicapidrætsforeningen LAVIA Viborg.

Liz Dueholm, 71 år og pensionist. Liz har undervist på pædagoguddannelsen og arbejdede selv som pædagog, blandt andet som leder af Flygtningebørnehaven. Gennem de sidste fire årtier har hun været en aktiv deltager i kommunalpolitik, både som opstillet til byrådet, aktiv i 8. marts - kvindernes internationale kampdag samt Velfærdsalliancen og meget andet.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Politik

Ugeavisen og valg

VALG Der er valg til byrådet 21. november, og det betyder, at...

Økonomisk løft til skole og pasning

Læserbrev I begyndelse af september lykkedes det at skabe et...

Bortfald af nedrivningspulje

politik Ole Birk Olesen (LA), transport-, bygnings- og boligminister...

Arbejdsmarkedsbidrag af pensionister - Hvorfor?

Læserbrev Som pensionist i Danmark, har du lov at tjene 60.000 Kr. om...

I bevægelse

idræt Med vedtagelsen af den nye idrætspolitik Viborg Kommune i...

Tænk nyt og byg med kvalitet

Når der for tiden tales meget om Taphede-projektet, så synes jeg som...